Столичното летище ще се почиства от немската фирма фирма Sasse

...
Столичното летище ще се почиства от немската фирма фирма Sasse
Коментари Харесай

Немска фирма ще почиства летище София

Столичното летище ще се почиства от немската компания фирма Sasse Aviation Services GMBH от началото на март 2022 година, оповестиха от летището.

Договорът ще е за интервал от 3 години с опция за удължение с още 1 плюс 1 години и обгръща поддържането на хигиената на двата терминала. Компанията е с 45-годишен опит, като дава отговор за хигиената на единственото петзвездно летище в Европа – Мюнхен (партньор в консорциума, който ръководи концесията на летище София) и още 11 европейски летища, в това число тези в Хамбург, Лондон (Лутън и Гетуик), Дюселдорф, Кьолн, Единбург и други. 
Инцидент: Три птици се удариха в аероплан, той се върна на Летище София
Самолет на немската самолетна компания „ Луфтханза “, който е трябвало да излети в 7:00 часа от Терминал 2 на летище София, се е прочие..
Прочети повече
В офертата компанията предлага високотехнологични решения, в това число потреблението на профилирани сензори и програмен продукт за наблюдаване на площите, както и новаторски технологии за разчистване с машини. Интелигентни системи ще наблюдават за количествата нужни хигиенични материали и броя пасажери, което ще разреши доста по-ефективно ръководство на процесите. Специализирани образования за чиновниците и изцяло нова система за надзор на качеството ще подсигуряват чистотата на летището.

Всички чиновници на летище София, които до момента отговаряха за хигиената, ще бъдат трансферирани в новата компания.

„ Технологията, която оферират от Sasse Aviation Services GMBH освен ще усъвършенства чистотата, само че и ще ни разреши да пестим запаси и да следим процесите цифрово. От това ще завоюват и пасажерите, и летището “, сподели Хеннинг Фистерер, основен действен шеф на „ СОФ Кънект “.

„ Сключването на контракт с компания с репутацията на Sasse Aviation Services GMBH e решение, което ще подсигурява чистотата на летището и комфорта на пасажерите. Досегашните ни чиновници резервират всички условия по трудовите си правни отношения при прехвърлянето им към компанията, която ще прави активността “, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на „ СОФ Кънект “.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР