Столичният общински съветник Борислав Иванов е подал оставка от поста

...
Столичният общински съветник Борислав Иванов е подал оставка от поста
Коментари Харесай

Общнинският съветник с маската и пистолетите подаде оставка от ръководството на СОС

Столичният общински консултант Борислав Иванов е подал оставка от поста на заместник-председател на Столичния общински съвет (СОС). Това заяви в профила си във Facebook ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Иванов получи вниманието на медиите поради неприличното си държание в последните няколко дни. В сряда той направи несполучлив опит да смъкна украинското знаме от фасадата на постройката на Столичната община. Това стана единствено няколко дни, откакто той разгласи, че минава от досегашната си партия " Атака " към " Възраждане ".

В четвъртък " Демократична България ", ГЕРБ и самостоятелният общински консултант от " Спаси София " Борис Бонев изиска оставката на Иванов поради непристойното му държание. Във Facebook профила на общинаря на " Възраждане " се виждат фотоси на револвери, белезници и бухалки, а в една от тях той е нахлузил маска на главата си.

От партията му се разграничиха от неговите дейности и показаха, че той по този начин и не е подавал молба за участие към тях.

В четвъртък Иванов сподели, че ще подаде оставка като зам.-председател на общинския съвет, само че изиска да остане отпред на Комисията по публичен ред, която оглавява. Той обаче най-вероятно ще бъде отхвърлен и от този пост. Заседанието на съвета, който би трябвало да вземе това решение, е планувано за 27 октомври.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР