Столичният общински съвет ще гласува правила за реализиране на Подпрограма

...
Столичният общински съвет ще гласува правила за реализиране на Подпрограма
Коментари Харесай

Столичният общински съвет гласува 900 000 лева за подпомагане на детско-юношески спортни школи

Столичният общински съвет ще гласоподава правила за осъществяване на Подпрограма за развиване на детско – юношеския спорт за 2023 година и оповестяване на сесия за набиране на планови оферти през тази година.

Инициативата е ориентирана за подкрепяне активността на детско-юношеските школи на спортните клубове, със седалище и разрастващи активност на територията на Столична община, членове на лицензирани спортни федерации, разрастващи олимпийски спортове.

Общият размер на плануваните средства от общинския бюджет е в размер на 900 000 лева, като оптималната стойност за финансиране на един план е до 40 000 лева

Кандидатите могат да бъдат спортни клубове, регистрирани за реализиране на общественополезна активност и членове на лицензирани спортни федерации,развиващи олимпийски спортове.

Също по този начин претендентите би трябвало да показват плановото предложение до 11 май 2023 година в деловодството на Столичната община, което да включва информация за спортния клуб, съответни цели, обсег и целева група, график и период за осъществяване на плана, предстоящи резултати, измерими индикатори, брой участници.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР