Столичният общински съвет се събира на заседание днес. Общинските съветници

...
Столичният общински съвет се събира на заседание днес. Общинските съветници
Коментари Харесай

Председателят на СОС предлага промени в съставите на общински структури

Столичният общински съвет се събира на съвещание през днешния ден. Общинските съветници ще прегледат няколко оферти на ръководителя Цветомир Петров по отношение на промени в съставите на структури, основани с решения на съвета. Петров изрази вяра, че сътрудниците му ще поддържат предложенията за промени, защото по думите му работата на тези структури не търпи повече отсрочване.

Първата смяна ще бъде в Управителния съвет на Фондация „ София – Европейска столица на спорта “, която подкрепя спортното развиване на софиянци и разпространява спорта в градски условия. За ръководител на комисията, която ще следи спазването на Наредбата за гробищните паркове, се предлага общинският консултант от ПП-ДБ-СС Веселин Калановски.

Промени ще има в състава на съвета по Програмата на Столична община за финансово подкрепяне на фамилии и двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от инвитро процедури с донорски яйцеклетки.

Нови членове ще има и в УС на „ Асоциацията за развиване на София “. Съветниците ще одобрят ново управление и на Общинския съвет по наркотични субстанции. За ръководител на тази конструкция се предлага Ваня Григорова от Българска социалистическа партия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР