Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че е разпореден засилен контрол

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че е разпореден засилен контрол
Коментари Харесай

След среща между Фандъкова и Сербезова: Без нови мерки засега

Столичният кмет Йорданка Фандъкова разгласи, че е разпореден засилен надзор на спазването на ограничаващите ограничения. Тя сподели, че заетите интензивни Коронавирус кревати в София са по-малко от 70%, а съществува и опция за разкриването на още такива.

Фандъкова уточни, че според новия пандемичен проект на държавното управление столицата към този момент е надалеч от налагане на по-сериозни ограничения.
Масови инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения в София
Засилват се инспекциите и контролът за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения на територията на Столична община. Проверките ще о...
Прочети повече
Ситуацията следва още веднъж да бъде разисквана от общинския щаб в понеделник.

Фандъкова уточни още, че е провела среща с новия министър на опазването на здравето Асена Сербезова. Говорили са за Коронавирус зоните в ДКЦ-тата и общинските лечебни заведения. Подготвя се и въвеждането на денонощни такива.

Тя добави, че са коментирали още тестванията и учениците. Подкрепила е тази мярка предвид на това, че доста време учениците са били у дома.

Надява се в понеделник да имат опция да разгласят, че учениците в София няма да излизат в онлайн образование, защото към този момент сме в края на периода и е значимо да са в учебно заведение.
Зеленият документ за антитела евентуално ще отпадне, още не е решено
Обсъжда се опцията зеленият документ за съществуване на антитела да отпадне. Още нямаме решение – когато специалистите се съгласят...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР