Столичният бонвиван Христо Сираков, показа изискан вкус при избора си

...
Столичният бонвиван Христо Сираков, показа изискан вкус при избора си
Коментари Харесай

Христо Сираков пие японско усики сред рояк от миски

Столичният бонвиван Христо Сираков, сподели изтънчен усет при избора си на качествено япосно уиски. Бизнесменът бе измежду ВИП гостите на откриването на новия ресторант EISHA на бул. Арсеналски 81Б.

По аления килим с изключение на Сираков минаха Любен Дилов-син, посланичката на Индонезия у нас, както и доста предприемачи, всемирски персони, публицисти. Новото кулинарно украшение на София – EISHA посрещна гостите си с достоверна фюжън кухня, последна мода в храненето от Япония, Тайланд, Корея, Виетнам, Китай и Индонезия.Рецептите са създадени от суши майсторите и основните готвачи на ресторанта, обучавани от прочут занаятчия готвач от о-в Бали.

На гостите бе препоръчан и слисващ винен лист, който включва над 100 етикета. Само в ресторант EISHA могат да се опитат няколко типа отлично японско уиски, което в последните години се наложи измежду ценителите на напитката. Дегустацията бе съпроводена от звуците на саксофона на Dani SAX и вокалите на Стоян Петров и Симон Цонева. Великолепната организация на вечерта бе дело на ослепителната Аяда Манчелари, която напоследък е сменила стилния подиум с образуване на всемирски и пиар събития.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР