Столичните криминалисти са задържали двете момчета, които маскирани и с

...
Столичните криминалисти са задържали двете момчета, които маскирани и с
Коментари Харесай

Нахлулите с палки в столично училище, вече са задържани

Столичните криминалисти са задържали двете момчета, които маскирани и с бухалки и железни прътове нахлуха в Професионалната гимназия по електротехника в София през вчерашния ден, оповестява " Нова телевизия ". Те са на 18 години, единият е от тях престъпно проявен - за безчинство. Те са упражнявали бокс.

„ На базата на делегираните доклади шефът взема решение каква ще е защитата на учебното заведение ", сподели в предаването „ Здравей, България " Камен Радев, старши специалист в РУО-София. Той заяви, че учебното заведение е утвърдено за закупуването на турникет система, която попречва свободното влизане на външни хора. „ Въпрос на време е тя да бъде сложена ", добави Радев.

Една от версиите, по които работи полицията, е спор поради момиче. „ Едва ли охранител може да спре млади момчета с палки. Ние не можем да спрем децата на входа, само че можем да предпазим тези, които са вътре ", сподели психологът Младен Владимиров.„ Представете си в случай че този проблем се беше случил отвън учебното заведение. Най-вероятно боят щеше да бъде доста по-тежък, а можеше да има и други потърпевши ", добави той.

В учебното заведение предстоят наставнически срещи, на които ще се приказва за експанзията измежду децата и по какъв начин могат да оказват помощ родителите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР