Столичните криминалисти разкриха двойно убийство, замаскирано като пожар в жилището

...
Столичните криминалисти разкриха двойно убийство, замаскирано като пожар в жилището
Коментари Харесай

Масажист убил майката и сина в кв. Банишора?

Столичните криминалисти разкриха двойно ликвидиране, замаскирано като пожар в жилището на бабичка и нейния наследник, който бил прикрепен на легло след прекаран инсулт. Заподозрян за закононарушението е теляк, който ходел в дома им да прави рехабилитация на болния, съобщава „ Труд “, базирайки се на съседи в блока в квартал „ Банишора “.

Около 23:30 часа на 10 октомври апартамент на седмия етаж избухнал в пламъци. Пристигналите три екипа огнеборци потушили огъня и разкрили овъглените тела на към 80-годишната Мирка и на сина й Евгени, който бил на 60 години.

Установено било, че пожарът е тръгнал от завивките на Евгени, след това последователно е обхванал целия апартамент. Предполагало се, че синът и майката са се задушили от дима.

Още при огледа на идната утрин били открити следи от тенденциозен палеж. Малко по-късно при аутопсията правосъдните лекари разкрили, че гибелта на Мирка и Евгени е породена от тежки черепно-мозъчни контузии, получени от удари с корав предмет. И двамата са били мъртви, когато домът им бил запален. 

Цяла седмица криминалистите криели детайлности за случая, до момента в който се опитвали да потвърдят самоличността на жертвите и да открият кръга от техни близки и познати. 

Съседи описаха, че Мирка и Евгени имали два жилището на 7-ия етаж в два разнообразни входа на блока. Допреди година и половина си живеели настрана.

Мъжът от дете имал кусур с единия крайник. Когато получил инсулт, майка му го прибрала, с цел да се грижи за него. Апартаментът на Евгени останал празен и в него се нанесъл да живее чартърен масажистът, който ходел да му прави рехабилитация.

Преди месеци майката и синът продали жилището на тяхна позната жена. Купувачката споделила, че наемателят може да остане и всичко траяло както досега.

Версията на съседите обаче гласи, че масажистът е решил да ограби парите от продажбата и по тази причина е възнамерявал да убие и обере майката и сина.

„ Не съм сигурна, че е той, даже не желая да имам вяра, че е той, тъй като този човек и видял единствено положително от Мирка и Евгени “, сподели обезпокоена комшийка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР