Столични полицаи задържаха двама мъже, които успели да откраднат Порше

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, които успели да откраднат Порше
Коментари Харесай

Полицията се задейства светкавично да открие откраднат Порше Кайен

Столични служители на реда задържаха двама мъже, които съумели да откраднат " Порше Кайен " и пробвали да го разпродадат на части. 

Собственикът на първокласния автомобил се обадил на 29 юни, че колата му е открадната от ж.к. „ Света Троица “.

В хода на интервенцията за търсене на транспортното средство, чиновници от бранш „ Престъпления, свързани с МПС “ - Столична дирекция на вътрешните работи задържали двама мъже в гаражна клетка на бул. „ Рожен “. Столичаните - на 34 и 36 години, с голям брой криминалистически регистрации за разнообразни закононарушения и осъждани - били задържани, до момента в който разкомплектоват откраднатия автомобил, прецизират от полицията.

При процесуалните дейности, последвали в границите на формираното досъдебно произвеждане, в гаража и колите, употребени от арестуваните, служителите на реда разкрили голям брой принадлежности и движимости, свързани с незаконната активност на причинителите. Иззети са в това число електронни устройства за заглушаване на радио честоти, ключове за коли, документи.

След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура, двамата арестувани са привлечени като обвинени за закононарушение по член 215 от Наказателен кодекс. Наложени са им непрекъснати ограничения за неотклонение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР