Столичната улица Славянска осъмна като улица Пеевска. Акцията е дело

...
Столичната улица Славянска осъмна като улица Пеевска. Акцията е дело
Коментари Харесай

Столичната улица Славянска осъмна като Пеевска

Столичната улица " Славянска " осъмна като улица " Пеевска ". Акцията е дело на деятели от " Да, България! ", " с цел да е ясно на всички кой действително управлява Министерството на стопанската система и чии ползи пази " министър " Караниколов ", се споделя в известие на партията до медиите.

Към новите табели на кръстовището на улицата с ул. " 6-ти септември " е добавена и табела с къса информация за действителния принципал на министерството. Тя гласи:

" Делян Пеевски е подкупен български политик, медиен магнат и предприемач. Заедно с други български и съветски мафиоти, има огромна част от българската стопанска система Управлява империята си с подвластното му Министерство на стопанската система. Емил Караниколов от дълго време извършва поръчки на Пеевски. Помага му със скандалното придобиване на Булартабак и Дипломатически клуб Бояна. Като министър прокарва апетитите му към София Тех Парк, Дунарит и Българска банка за развиване, която се чака да се трансформира в идната КТБ. "

От " Да, България! " приканват министъра на стопанската система Емил Караниколов да подаде оставка, с цел да се усъвършенства капиталовия климат в страната.

Партията още веднъж приканва премиера и депутатите да потърсят политическа отговорност от Караниколов. Той беше препоръчан на поста от квотата на партия " Атака ".

Аргументите за желаната оставка са свадите в оръжейната промишленост, назначението на " офшорен юрист " за шеф на държавната комерсиална банка (бившият началник на КФН Стоян Мавродиев се готви да оглави ББР – бел. ред.) и срутва на непознатите вложения.

Позицията на " Да, България! ":

" Министъра подканяме за малко достолепие, тъй че да ограничи непоправимите вреди върху цели браншове в стопанската система и да престанем да затъваме във всестранното усещане на България като капиталова дестинация от бананов вид.

Използването на страната като персонален инструмент, свадите в оръжейната промишленост, назначението на офшорен юрист за шеф на държавната комерсиална банка и пагубните резултати в привличането на задгранични вложения са съответните аргументи за оставката.

Като в приказката " крадецът вика - дръжте крадеца " Караниколов упрекна неотдавна протестиращите служащи от " Емко " в рекет към страната. Същата тази страна, която месеци наред под неговия контрол извършваше рейдърска офанзива по отношение на частния индивид, в която явно преодоляването на сдружението оправдава средствата и ресурсите от хазната, а спазването на закони и конституция е единствено на думи (публичното оповестено помиряване сред " Емко " и страната занапред ще би трябвало да устои инспекцията на времето, като е ясно, че апетитите за оръжейни активи остават високи...). Данъкоплатците обаче нямаха и нямат потребност от никакво раздуване на " сметката КТБ " посредством следващите странни търговски покупко-продажби, управлявани от министъра.

При офанзивата против " Емко " Караниколов впрегна държавните лостове в интерес на мътни частни ползи, неумело прикривайки се зад тюлената завесa на загрижеността. Неслучайно седмици наред митингите на засегнатите служащи не стихваха, до момента в който бизнесмени се чудят по кое време " страната " ще си пожелае техния бизнес.

Не по-малко скандална е подготовката на новата КТБ - Българската банка за развиване, управлявана от водещия офшорен експерт Стоян Мавродиев. Това крещящо предопределение се случи поради директното предписание на Караниколов. Не се заблуждаваме, че Караниколов независимо е направил този избор - въпреки всичко неговата ролята за налагането му е безспорна, а с нея върви и наложителната политическа отговорност. Подобни неприемливи дейности единствено затвърждават неналичието на предпочитание измежду естествените пазарни субекти да влагат в по-добро бъдеще на страната ни.

Закономерно равнището на задгранични вложения е на най-ниското си равнище, невиждано от години. Независимо от свадите, постоянно има вяра да се стартира начисто. Но принципалът на принципала в стопанската система не е в Министерски съвет, а в огледалото на господин Бойко Борисов и населява хотел " Берлин ", по тази причина първата стъпка за новото начало е скъсването на компрометираните връзки.

Министър Караниколов е елементарен сламен човек, който не служи на данъкоплатците, нито пък съблюдава конституцията. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР