Столичната полиция затваря Женски пазар след консултация със Столична община,

...
Столичната полиция затваря Женски пазар след консултация със Столична община,
Коментари Харесай

Затварят Женския пазар в София

Столичната полиция затваря Женски пазар след консултация със Столична община, осведоми БГНЕС.
Причината е неспазване на противоепидемичните ограничения. Нарушено е и условието на обществена отдалеченост сред хората. Поради това е взето решение да бъдат прекратени безусловно всички търговски действия на пазара.
Предупреждение е отправено освен към потребителите, само че и към търговци, извършващи активността си там, както и към притежателите на открити обекти. В региона има засилено полицейско наличие.
Oще от през вчерашния ден сергиите на Женския пазар в София са оградени, обособени са вход и излаз и сходно на режима в огромните вериги магазини се пропущат избран брой хора, оповестява БНР. Придвижването сред сергиите става единствено в едната посока. Пред входа на пазара през днешния ден се е извила голяма опашка и макар че множеството хора са с маски, дистанцията от 2 метра не е била спазена. С предизвестие към жителите се обърнаха и по високоговорителите на патрулната кола чиновниците от Министерство на вътрешните работи.  Въпреки въведените ограничавания посетителите бяха стотици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР