Столичната полиция задържа мъжа, зверствал над куче в софийския кв.

...
Столичната полиция задържа мъжа, зверствал над куче в софийския кв.
Коментари Харесай

Задържаха Захари, който преби кучето Мечо

Столичната полиция задържа мъжа, зверствал над куче в софийския кв. " Княжево ". Арестуваният се споделя Захари Шулев и е на 37 години, написа " 24 часа ".

Той бе арестуван откакто в обществените мрежи се появи видео. На него се вижда по какъв начин мъж примамва животното с храна и то потегля след него. Няколко часа по-късно той се връща, само че този път носи кучето на ръце и го хвърля. Прави усещане, че на първото видео мъжът е с дълъг панталон, а на второто - с къси гащета.

Кучето, което се споделя Мечо, е открито на сутринта. Има доста счупвания, прорезни рани, изгубило е доста кръв. Хората, живеещи в квартала, го водят в клиника. След прегледи на записите от камерите откриват, че точно Шулев го е примамил. Според разкази в обществените мрежи и преди се чували стенания от вкъщи му, само че от институциите не обръщали внимание на сигналите. Тепърва ще се ревизира за остарели случаи.

Самият Шулев е осъждан. През 2014 година е бил заловен да кара мотопед пийнал. Получил условна присъда. Вече е оправдан.  От профила му във фейсбук излиза наяве, че на 19 октомври е питал къде се намират дребни кученца, които са били изоставени. Под тази му обява има над 1000 коментара. Повечето са закани, има и информация къде живее, какъв е телефонът му и даже маршрутът му, когато отива и се прибира от работа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР