Столичната полиция трябва да плати милиони на чернокож мъж, който

...
Столичната полиция трябва да плати милиони на чернокож мъж, който
Коментари Харесай

Met Police ще изплати милиони, след като млад чернокож мъж остана парализиран, когато ченгета го удариха с Taser

Столичната полиция би трябвало да заплати милиони на негър мъж, който остана неподвижен, откакто беше ударен с Taser от служител на реда.

Джордан Уокър-Браун, на 27, остана със строшен тил, откакто падна през ограда, откакто Taser беше пуснат от компютъра Имран Махмуд по време на първото блокиране на Коронавирус през май 2020 година Махмуд сподели, че счита, че е невъоръжен Уокър-Браун е имал нож, когато е стрелял с електрошокера в Харингей, северен Лондон, и че е трябвало да бъде „ арестуван “.

PC Mahmood беше освободен от тежка телесна щета на правосъден развой през май предходната година, само че Walker-Brown също съди комисаря на полицията на Metropolis за обезщетение, което счита, че дължи за пострадванията, които е претърпял. Метеорологичната полиция призна отговорност за желае на Уокър-Браун по време на чуване във Върховния съд.

Метрополицията в този момент е изправена пред погашение на милиони компенсации и правосъдни разходи на Уокър-Браун. Съдия занаятчия Ричард Армстронг сподели тази седмица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР