Столичната полиция не откри нарушение на правилата при проверката на

...
Столичната полиция не откри нарушение на правилата при проверката на
Коментари Харесай

Столичната полиция не откри нарушения при проверката на колата на Десислава Радева

Столичната полиция не откри нарушаване на разпоредбите при инспекцията на колата на НСО, в която се е возила брачната половинка на президента Десислава Радева. В средата на седмицата край НДК полицейски патрул спря поради висока скорост автомобил, който се оказа на НСО, като в него се е возила Радева.

Веднага по-късно стартира инспекция на Министерство на вътрешните работи и НСО дали автомобилът се е движил с нужната сигнализация. Началникът на охранителната работа в оставка Ангел Антонов посочи, че " има нарушена съгласуваност сред обособените служби - не са разпознати колите ".

" От осъществената инспекция на Столична дирекция на вътрешните работи по случая от 7 февруари се откри, че дейностите на полицейските чиновници при инспекцията на автомобил на НСО са в сходство с наредбите на ЗМВР и съответните други нормативни документи ", декларират от столичната полиция, представени от " Фокус ".

От там прецизират, че колата е била със затъмнени стъкла и без обозначителни белези за специфичен режим на придвижване. След като са открили, че автомобилът е на НСО полицейската инспекция е завършила неотложно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР