Столичната полиция изяснява случай на брутална агресия в денонощен магазин

...
Столичната полиция изяснява случай на брутална агресия в денонощен магазин
Коментари Харесай

Брутална агресия и юмручно право в магазин в Люлин

Столичната полиция обяснява случай на брутална експанзия в денонощен магазин в кв. " Люлин " 3. Трима хулигани нападнаха различен мъж, като записаната от охранителните камери битка провокира съществено отвращение в обществените мрежи, предава bTV.

От аудиозаписа на камерите се схваща, че тримата агресори в началото са влезнали в спор с продавача в магазина, при което негов другар пристигнал да го отбрани. Персоналът, шефът и притежателят на магазина обаче отхвърлят коментар по случая.

След замяна на " любезности ", в клипа следва и замяна на удари с ръце и крайници, при която нападнатият парира множеството офанзиви, само че въпреки всичко е свален на земята и ритан от хулиганите.

Именно в този миг се включва един от тях, който по-рано в клипа дори се показва като Весо Телото. С такова название е наказаният като член на т.нар " Банда на Чуковете " и обвинен за наркоразпространение Веселин Ермалаев. Той също не желае да разяснява дали има общо със случилото се.

Клипът завършва с бягството на агресорите, а поваленият мъж очевидно се разминава без съществени пострадвания. През цялото време продавачът остава при касата и не се включва в мелето.

В Столична дирекция на вътрешните работи публично не е подаван сигнал, само че след медийни запитвания започнаха работа по случая.

Видеото можете да видите.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР