Столичната община въвежда временна организация на движението за провеждането на

...
Столичната община въвежда временна организация на движението за провеждането на
Коментари Харесай

Временни промени в движението в София за провеждането на Патриаршеската интронизация

Столичната община вкарва краткотрайна организация на придвижването за провеждането на Патриаршеската интронизация, както и първата Патриаршеска литургия, оповестиха от пресцентъра на институцията.

От националната работа за защита ще изградят зона за сигурност в центъра на столицата. Достъп до тази зона ще има едвам след прекосяването на формалните лица и прекосяване на инспекции за сигурност.

В катедралния храм няма да се позволяват хора отвън публично поканените. Утре там ще бъдат посрещнати мощите на Свети Патриарх Евтимий. Те ще бъдат донесени от свещеник Сионий.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятията, от 08.00 часа на 29 юни на ул. " Московска " сред ул. " 11-ти август " и ул. " Г.С.Раковски ".

От 03.00 часа до привършване на мероприятието на 30 юни се не разрешава паркирането на паркинга на пл. " Николай Гяуров ", на паркингите на пл. " Св. Александър Невски ", на ул. " Оборище " сред бул. " Васил Левски " и пл. " Св. Александър Невски ", на ул. " 15-ти ноември ", ул. " Дунав ", ул. " 11-ти август ", ул. " Париж " и ул. " Московска ”.

Забранява се влизането на пътни транспортни средства, единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи, от 18.30 до 21.00 часа на 29 юни по ул. " Московска " сред ул. " 11-ти август " и ул. " Г.С.Раковски ".

От 08.45 до 09.15 часа на 30 юни организацията на придвижване към черква " Света Неделя ” се реализира по преценка на отдел " Пътна полиция ” при Столична дирекция на вътрешните работи, а от 11.00 часа до привършване на мероприятието на 30 юни по ул. " 15-ти ноември, ул. " Оборище ", по ул. " 11-ти август " сред ул. " Врабча " и пл. " Св. Александър Невски ", по ул. " Дунав ” сред пл. " Св. Александър Невски ” и ул. " Врабча ”, по ул. " Париж ” и по ул. " Московска ”.

Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава защита и постове за надзор и контролиране на придвижването за горепосочените време и места.

Изборът на нов патриарх на Българската православна черква ще бъде на 30 юни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР