Столичната община ще направи временна организация на движението по повод

...
Столичната община ще направи временна организация на движението по повод
Коментари Харесай

ТРЕТИ МАРТ: Какви са промените на движението заради честването на Националния празник в столицата

Столичната община ще направи краткотрайна организация на придвижването във връзка тържественото честване на Националния празник на Република България - 3-ти март, оповестиха от Общината.

От там осведомят, че се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите, осигуряващи мероприятията, от 14:00 до 22:00 часа на 27 февруари и от 08:00 до 22:00 часа на 28 февруари на източната половина на паркинга на пл. „ Кн. Александър І”, като се изключи местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент “.

Престоят и паркирането ще бъдат неразрешени и на ул. „ Аксаков” сред ул. Г. Бенковски” и ул. „ Дякон Игнатий”, от 14:00 часа до привършване на мероприятието на 28 февруари.

Забранени ще са престоят и паркирането на пл. „ Николай Гяуров” от 03:00 часа до 12:30 часа на 3 март, а до привършване на мероприятията ще бъде неразрешено - на паркингите на пл. „ Народно събрание”, пл. „ Св. Александър Невски”, ул. „ Оборище” сред пл. „ Св. Александър Невски” и бул. „ Васил Левски ", ул. „ Аксаков” сред бул. „ Васил Левски” и ул. „ Цар Шишман”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР