Столичната община разкрива днес зелен коридор за поставяне на ваксини

...
Столичната община разкрива днес зелен коридор за поставяне на ваксини
Коментари Харесай

Столична община разкрива изнесен ваксинационен пункт на метростанция НДК

Столичната община разкрива през днешния ден " зелен кулоар " за слагане на ваксини в столичното метро, оповестяват от Общината. Новият изнесен кабинет стартира работа по искане на кмета Йорданка Фандъкова за ускорение процеса на имунизация в столицата.

Изнесеният кабинет ще се намира в метростанция НДК, входът е от пешеходната част на бул. " Витоша " и ще работи през делничните дни. На 7 септември ще бъде отворен от 13:00 до 19:00 ч. Вторник и четвъртък работното време ще е от 13:00 до 19:00 ч, а в сряда и петък - от 8:00 до 13:00 ч.
 Важно: Новите по-строги противоепидемични ограничения към този момент са в действие! Важно: Новите по-строги противоепидемични ограничения към този момент са в действие!
От през днешния ден на територията на цялата страна влизат в действие по-строгите противоепидемични ограничения, които целят закъснение темпа на публикувани...

Във ваксинациония пункт ще работят медици от 12 ДКЦ. Ваксините са обезпечени от Столичното РЗИ, а организацията се реализира от екип на дирекция АПП на Столичната община. От Общината напомнят, че през делничните дни работят кабинети за слагане на ваксини в следните ДКЦ-та - осмо, 11-о, 12-о, 13-о, 18-о, 20-о и 24-о. Продължава и самодейността за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на контактния център на Столичната община е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР