Столичната община гласува рекордните 2,6 млрд. лева бюджет, с широка

...
Столичната община гласува рекордните 2,6 млрд. лева бюджет, с широка
Коментари Харесай

Хекимян за бюджета на София: Липсват едни 380 млн. лв., които трябваше да бъдат събрани допълнително

Столичната община гласоподава рекордните 2,6 милиарда лв. бюджет, с необятна поддръжка от 45 общински съветници от групите на ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДС. " Ние продължаваме да имаме рецензии към бюджета, препоръчан от Васил Терзиев, и ще продължим да ги имаме през цялата година. Това е по този начин, тъй като той би могъл да бъде избран като " бюджет на неналичията ", съобщи пред NOVA общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. И добави: " Няма по какъв начин да дръпнем ръчната спирачка на София. Работата за жителите би трябвало да продължи ".
 
Според него огромна част от предложенията на кмета няма да бъдат осъществени. " Заради управническата отпадналост на екипа, който в този момент ръководи Столичната община ", акцентира той. " В бюджета липсват едни 380 млн. лева, които трябваше да бъдат събрани в допълнение – несъбрани вземания на общината. Няма ги разпределени. Тази план-сметка, която се приема през днешния ден, е ¼ от работата на Васил Терзиев за идващия интервал. Той в идващите четири години има да направи четири бюджета. Единият от тях към този момент е изработен, а той в 95% преповтаря финансовата стратегия, заложена от Йорданка Фандъкова ", изрично съобщи Хекимян.
 
" Всичко, което е била заложено от предходния управнически екип ще продължи да се извършва. Няма нито една нова детска градина. Този екип не е пристигнал с нито един нов план ", сподели общинският консултант.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР