Столичната община е обявила обществена поръчка за ремонт и рехабилитация

...
Столичната община е обявила обществена поръчка за ремонт и рехабилитация
Коментари Харесай

София дава над 11 млн. лв. за ремонт на три тунела и булевард, ето къде ще са промените

Столичната община е оповестила социална поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и транспортни тунели. Прогнозния бюджет е 11.140 млн. лева без Данък добавена стойност и ще бъде разграничен сред четири обекта, които са обособени в обособени позиции. Става дума за рехабилитация на бул. " Пенчо Славейков " от ул. " Цар Асен " до бул. " Ген. Едуард И. Тотлебен ".

Дали обаче ще бъдат пренаредени паветата в правата, или ще бъде излят асфалт към момента не е ясно. Даваме още 81 млн. лева на Русия за ремонт на МиГ-29 Министерството на защитата (МО) се готви да даде над 81 млн. лева на Русия за интегрирана логистична поддръжка на старите руски изтр... Прочети повече Отделени са пари и за обновяването на транспортните тунели под НДК, по бул. " Царица Йоанна " и по бул. " Панчо Владигеров ".

Най-скъп ще е ремонтът на тунела под НДК - 4.3 млн. лв.. Зам.-кметът по превоз на София Евгени Крусев изясни, че в случай че няма обжалвания на поръчката, ремонтът на тунела при НДК може да стартира през летните месеци. Кандидатите могат да подават предложения за всички обособени позиции, стигат да покриват заложените условия - най-малък общ оборот за последните три години в размер на 1 млн. лева за първата позиция, по 2 млн. лева за втората третата и 700 хиляди лева за четвъртата.

В класирането на офертите 60% тежест ще има цената, а останалото ще зависи от техническото предложение. Над 20 млн. лева отиват за ремонт на бази на Държавния запас Агенция " Държавен запас и военновременни ресурси " разгласи социална поръчка за настоящ и главен ремонт, както и поправки при спешни ситу... Прочети повече За поправки на булеварди, улици и мостови уреди от " Московска " 33 са възнамерявали в бюджета за тази година 103,6 млн. лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР