Столичната кметица и кандидат за пореден мандат Йорданка Фандъкова опъна

...
Столичната кметица и кандидат за пореден мандат Йорданка Фандъкова опъна
Коментари Харесай

Фандъкова опъна бръчки за изборите: Столичната кметица пръсна 1000 лева за разкрасителни процедури

Столичната кметица и претендент за следващ мандат Йорданка Фандъкова опъна бръчки за изборите, видя кореспондент на Lupa.bg. Преди няколко дни тя е почнала стратегия за стягане на лицето, която лишава няколко часа, разпределени в разнообразни процедури.
Разкрасяването става в елитна столична дерматологична частна клиника на бул. „ Черни връх “. Цената единствено за стягане на лицето и шията при специалистките там е 750 лв., само че Фандъкова се е поглезила с още няколко спомагателни лечения, които по обещанията им, щели да й подсигуряват дългогодишен резултат.
Запознати настояват, че Фандъкова се е съветвала с някогашната шефка на дерматологичната клиника на ВМА проф. Мирослава Кадурина, която е гост-лектор в клиниката, определена от кметицата.

Преди нея любимката на премиера Бойко Борисов рядко сядала на стола за процедури, разнообразни от елементарните прически и маникюр. Факт е обаче, че на предизборния афиш за кандидатурата й за актуалните избори си проличава, че има удобна смяна в лицето й и много от фините линии са заличени, а кожата – изгладена и в добър тургор.
Припомняме, че неотдавна Фандъкова „ опрости ” 634 000 лева на наематели.
Поредна общинска спекулация в София, разкрита от Lupa.bg! Редакцията ни се снабди с скришен отчет, изпратен непосредствено на бюрото на кмета Йорданка Фандъкова, който демонстрира големи пропуснати изгоди в „ Район Младост ” от несъбрани наеми. Става дума за тъкмо 633 849,29 лв. без лихвите, потвърждава документът, с който редакцията разполага.

Йорданка Фандъкова опъна бръчки за изборите

За страдание парите са окончателно изгубени, тъй като е изминал давностният период за тяхното събиране. Одитът е завършил в края на май 2019 година и е изработен от дирекция „ Вътрешен надзор ” в столична община „ Район Младост ”.
По закон разкритата спекулация е изпратена на доклад непосредствено на кмета на София, районният – арх. Румен Русев, няма думата. Оттук обаче следите му се губят. Според нашият източник повода Фандъкова да спести общественото обявяване на закононарушението, което по буквата на закона попада в графата „ изключително огромни размери ”, е предизборната акция. По същия метод бе затулен и отчетът за закононарушенията в размер на 16 млн. лв. в общинското сдружение „ Чистота Искър ”, за което уеб сайтът Lupa.bg пръв заяви.
Ето и резултатите от инспекцията по метода, записан от инспекторите:
Несъбраните вземания от наематели на жилища за жилищен наем, които към този момент не може да се съберат, заради изтекла отминалост или заради гибел на лицето са в размер на 190 934,40 лв.. Към вредата от тези несъбрани вземания следва да се прибавят и прилежащите лихви.

Несъбраните вземания от наематели на жилища за такса битови боклуци, които към този момент не може да се съберат, заради изтекла отминалост или заради гибел на лицето са в размер на 18230,33 лв.. Към вредата от тези несъбрани вземания следва да се прибавят и прилежащите лихви.
Несъбраните вземания от наематели на пространства, които към този момент не може да се съберат, заради изтекла отминалост са в размер на 126 975,34 лв.. Към вредата от тези несъбрани вземания следва да се прибавят и прилежащите лихви.
Несъбраните вземания от наематели на терени, които към този момент не може да се съберат, заради изтекла отминалост са в размер на 288 755,60 лв.. Към вредата от тези несъбрани вземания следва да се прибавят и прилежащите лихви.

Несъбраните вземания от наематели на паркинги, които към този момент не може да се съберат, заради изтекла отминалост са в размер на 27 183,95 лв.. Към вредата от тези несъбрани вземания следва да се прибавят и прилежащите лихви.
Изводите за метода на работа на общинската администрация, оставане на вас, нашите читатели.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР