Столичната дирекция на вътрешните работи предприема необходимите мерки за охрана

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема необходимите мерки за охрана
Коментари Харесай

Полицията със строги мерки за вечното дерби

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща нужните ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на идното през днешния ден дерби сред " Левски " и ЦСКА. То стартира в 18.30 часа на Националния стадион ”Васил Левски ”. Миналата сряда при среща на свата тима от агитката полетя бомбичка, която счупи стъклото на врата и рани служители на реда.

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускане на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.
 
 Левски ЦСКА БГНЕС
Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри. Ангажимент по защитата на спортната среща имат  частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.
 
За да бъде избегнато скупчване, от полицията приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 16.30 часа.

 ЦСКА Агитка БГНЕС

Във връзка с провежданата спортна среща  в следобедните часове  е допустимо е да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.
 
На почивката на безконечното дерби предходната седмица бе хвърлена бомбичка, която счупи стъклото на врата и рани двама служители на реда. Сериозно пострада служителка на реда, която претърпя интервенция на окото, а дали и до каква степен ще се възвърне зрението й с повреденото око, ще стане ясно след месеци. Друг неин сътрудник също пострада. Той към този момент се е върнал на работа и приканва хората, да се замислят и да не се стига до хулигански прояви. Междувременно фенът на " Левски ", хвърлил бомбичката, бе арестуван, откакто се съобщи самичък в полицията.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР