Столична регионална здравна инспекция (СРЗИ) състави предписание за спазване на

...
Столична регионална здравна инспекция (СРЗИ) състави предписание за спазване на
Коментари Харесай

Депутатите задължително с маски, предупредиха от Столичното РЗИ

Столична районна здравна ревизия (СРЗИ) сформира наставление за съблюдаване на противоепидемичните ограничения на Народното събрание за наложителното носене на маски. Остава условието и за съблюдаване на физическа отдалеченост и стерилизация и ограничение до най-малко визитата на външни лица.

За предписанието и осведомен и ръководителят на националното заседание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Глобяват премиера Борисов за липса на маска в Рилския манастир

При определяне на неспазване на издаденото наставление, лицето нарушило противоепидемичните ограничения ще носи лична административна отговорност, предизвестиха от СРЗИ.

Вече стана ясно, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ ще бъдат санкционирани поради неспазване на условията за отдалеченост и скупчването на едно място на доста хора. Двете партии си разрешиха събиране на членове на едно място. В "червените " редици към този момент има два случая на инфектирани с ковид членове. Глоба ще има и за премиера Бойко Борисов, който през днешния ден не бе с маска при посещаване в Рилския манастир. Както е известно от през днешния ден маските при закрити пространства още веднъж са наложителни. Засили се и контролът за хора, които не се преценяват с това предписание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР