Столична община отменя платените зони за паркиране в столицата от

...
Столична община отменя платените зони за паркиране в столицата от
Коментари Харесай

Закриват платените зони в София до 29 март

Столична община анулира платените зони за паркиране в столицата от на следващия ден - 17 март до 29 март, заяви в профила си във Фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова.
" За да осигурим условия за по-голяма обществена отдалеченост, като част от ограниченията за преодоляване на разпространяването на ковид, през днешния ден предложих и оперативният щаб на София одобри следните решения:
Отменям краткотрайно почасово платено паркиране в „ синя “ и „ зелена “ зони. Мярката ще важи от 17 до 29 март, като при положение на огромно натоварване и липса на ред, ще създадем спомагателни промени. Екипи на ЦГМ ще наблюдават за натоварването.
Картите за пътешестване в градския превоз на хора с увреждания, които изтичат до 29 март, автоматизирано ще бъдат удължени без да е належащо отиване до пункт на ЦГМ.
На всички метростанции въведохме организация за увещание на пасажерите да резервират по-голяма отдалеченост един от различен.
София: На кой телефон да потърсите помощ за медикаменти и извършване на покупки
Продължава засилената стерилизация на всички транспортни средства на градския превоз. Екипи на транспортните оператори наблюдават потреблението на всяка линия и се приготвя метаморфоза по отношение на натовареността.
Моля всички софиянци, да съблюдават рестриктивните мерки и рекомендациите на Националния щаб и Министерство на здравеопазването.
Да, измененията се отразяват на живота ни, само че имат за цел да го запазят.
Благодаря на всички за напъните! ", написа още столичният кмет.

Министерство на вътрешните работи: Съвети и рекомендации към жителите в " изключително състояние "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР