Столична община няма да използва фойерверки на Новогодишния концерт на

...
Столична община няма да използва фойерверки на Новогодишния концерт на
Коментари Харесай

Новогодишният концерт в София ще е без фойерверки

Столична община няма да употребява фойерверки на Новогодишния концерт навън, а вместо това ще употребява празнично светлинно шоу.

Това разгласи зам.-кметът по обществените действия Надежда Бачева, която показа програмата за концерта на 31 декември против 1 януари 2024.

От общината насочиха апел към всички жители на София да лимитират използването на пиротехника при посрещането на Новата година.

Хора с пиратки и други фойерверки няма да бъдат допускани и на площад " Княз Александър I ", където ще бъде издигната сцената за музикалното шоу. Забранено е и влизането със стъклени чаши и бутилки. Ще бъдат спирани и хора във очевидно нетрезво положение.



" Остава ", Дони и Нети, Криста и други ще бъдат измежду музикантите, които ще забавляват гостите на концерта в очакване на Новата година.

Градският превоз в София ще бъде с удължено работно време. Ще могат да се употребяват:
автобусни линии 72, 23, 83, 85;тролейбусни линии №№ 1, 2, 7, 9;трамвайни линии №№ 5, 7, 27, 10, 11, 18 и 20 и 22.
През нощта с празнично разписание ще се движат всички линии на метрото. Метрото по 1., 2. и 4. линия ще се движи на период от 17 до 34 минути, а метролиния 3. ще се движи на 20 минути период.

Заради провеждането на Новогодишния концерт се вкарват и промени в разпоредбите за престой и паркиране на транспортни средства. Всички детайлности за тях.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР