Столичен шофьор провокира размисли по темата за толерантността на пътя.

...
Столичен шофьор провокира размисли по темата за толерантността на пътя.
Коментари Харесай

Шофьор се закани: Следващия път ще закъснея за работа! ВИДЕО

Столичен водач предизвика размишления по тематиката за толерантността на пътя. Повечето от вас евентуално са попадали в тежките тапи в пиковите часове. Там обстановките могат да бъдат безчет, а от време на време се стига и до произшествия. Бързайки за работа в утринните часове може да е мотив за неверни решения. Мъж е снимал обстановка по бул. в София. От фрагментите се вижда по какъв начин различен лидер желае да се престрои в прилежаща лента за придвижване. Човекът е пуснал мигач, с цел да алармира за желанието си. Но дава ли това преимущество? Както знаем, мигачът не дава преимущество, само че може да бъде пуснат и да се избегне затрудняване на придвижването. В този случай обаче, водачът се приближава до колата вляво от него и удря страничното огледало.

Потърпевшият споделя:

„ Ето това е безочлив водач. Не стига, че и този пред него нарушават пътната маркировка, само че и безсрамно те избутва, да се вреди по-напред. След като ми удари огледалото се и кара, че трябвало да го пусна пред мене. Всички бързаме заран да стигнем до работа, само че не е това метода, да сътворяваме предпоставки за ПТП.

Следващият път няма да съм толкоз търпелив, и поради такива човеци ще закъснея за работа, до момента в който се чака КАТ. “



" Масово водачите в България се държат като цялостни олигофрени, " разяснява мъж.



Кадри: Onzi Misterio
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР