Столичанин сподели за поредна шокираща проява по пътищата на София.

...
Столичанин сподели за поредна шокираща проява по пътищата на София.
Коментари Харесай

Шофьорка 2 пъти минава на червено, промушва се между майки с деца СНИМКА

Столичанин показа за поредна шокираща демонстрация по пътищата на София. При това покрай кръстовището, на което дрогираният Георги Семерджиев погуби две млади дами.

Илиян Кавръков твърди, че кола, карана от жена, минала на алено цели два пъти. Като на единия светофар се разминала на метри от майки с деца. Мъжът настигнал шофьорката, която по думите му не благоволила да се извини за рисковото си държание на пътя. " Просто си уточни телефончето, че говорела ", написа Кавръков.

Мъжът напомня и трагичното произшествие на кръстовището на " Черни връх ", в което починаха две дами. Обвиненият Семерджиев се оказа с десетки прегрешения на пътя, карал с голяма скорост и под въздействие на неразрешени субстанции.

Вижте цялата преживелица, споделена от Илиян Кавръков:

" Така, май ми е първи пост в групата, уповавам се и финален. Сутринта към 8:15 при разрешаващ сигнал на светофара на " Филип Кутев " и " Черни връх " потеглям с мотора, колата от фотографията профучава на алено. Теглих й една на разум, идващият светофар на " Била " още веднъж на алено, сред две майки с колички.

Настигнах я … Дори не благоволи да се извини. Просто си уточни телефончето, че говорела. Няма и две седмици откогато на 1 км. оттова две дами изгубиха живота си, тъй като някой е решил, че е над закона… Ама то, чай, всички са над него … Рег. Номер РК0261ВХ. "

Ситуацията възмущава потребителите на Фейсбук. Които регистрират, че казусът не е казус, а рисково шофиране може да се види всекидневно по улиците на града. Някои от тях поучават бързо да се оповестява на виновните органи, само че за други този вид не работи. Според някои от тях всеки би трябвало да направи нещо - в границите на закона. Вижте част от мненият на софиянци:

" Веднага сигнал на 112 за рисков участник в придвижването. Давате тъкмо местонахождение и те уведомяват най-близкия патрул ", поучава Адрияна И.

" Не разбрахте ли, че сами би трябвало да се оправяме с по този начин зародили обстановки. На който и да се обади индивида, все тая. Даже него може да изкарат отговорен. Така че може да се дават препоръки за това какво може да направи човек в такава обстановка, само че без да нарушава закона ", написа Ваня Г.

" Все бързаци и убийци по тези пътища, а след това за какво все черни статистики и неприятни вести..., " прибавя Наско Т.

" Говоренето по телефона стана приоритет пред шофирането ", заключава различен консуматор на мрежата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР