Столичани са бесни на Софийска вода след като са получили

...
Столичани са бесни на Софийска вода след като са получили
Коментари Харесай

РЕКЕТ: Софийска вода наглеят! Плащайте, какво като не сме ви отчели!

Столичани са гневни на " Софийска вода " откакто са получили позвънявания, че дължат пари и да ги заплащат, макар че инкасаторът още не е минал и отчел цифрите на водомерите им. Обажданията от сдружението идват ден след паник офанзивата от " Виваком " с сигнален сигнал за злополучие, което стресира през вчерашния ден хората. Lupa.bg получи информация за наглия рекет.

В столицата водата се регистрира на всеки 3 месеца, само че все пак от " Софийска вода " всеки месец ни пишат суми, които не могат да обяснят по какъв начин и за какво ги образуват, откакто няма доклад. 

Обясняват с половин уста, че когато мине инкасаторът, те изравняват взетите пари с това, което демонстрира водомера. Хората обаче основателно не имат вяра на това и чакат да им засекат цифрите и да видят какво дължат. 

Оказа се обаче, че на втория месец служителка на сдружението звъни да досажда на хората, като им споделя какви неплатени суми имат за тези 2 месеца, в които не са регистрирани. Намеква надали не, че против " длъжника " ще бъде заведено дело.

Хората са гневни на рекета, тъй като той става в навечерието на кметските избори.

Столичани приканват бъдещият кмет да постави нещата в ред, тъй като не може да се желаят пари за нещо, което не е регистрирано.

С " Топлофикация " и " Софийска вода " не можеш да се оправиш в никакъв случай с каквито и да е законни правила, това е все едно да воюваш с страната ", безапелационни са пострадалите българи. 

Lupa.bg ще продължава да следи тематиката!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР