Стоилка Качакова, старши специалист АПОН в кметство Семчиново бе утвърдена

...
Стоилка Качакова, старши специалист АПОН в кметство Семчиново бе утвърдена
Коментари Харесай

Стоилка Качакова сяда в креслото на Пламен Темелков

Стоилка Качакова, старши експерт „ АПОН ” в кметство Семчиново бе одобрена от Общински съвет – Септември за ВРИД кмет на селото до производство на изключителни частични избори за поста, овакантен от Пламен Темелков. Това се случи на изключително съвещание на ситипарламента в Септември.

Изборът на Стоилка Качакова не е неочакван, тъй като е процедура в дребните обитаеми места за ВРИД кмет да се оферират точно експертите по „ АПОН ”, които де факто извършват множеството механически функционалности в съответните кметства.

Чисто процедурно частичните избори за нов кмет на Семчиново могат се проведат най-рано при започване на лятото.

Очаква се в преден конфликт за кметския пост тогава да се срещнат досегашния кмет Пламен Темелков и някогашният отличник на селото от мандата 2007-2011-та година Димитър Джамов. Темелков към този момент разгласи, че ще се яви при всички положения, тъй като има да довършва доста неща за селото си. Джамов пък разкри, че негови другари и близки към този момент съвсем са го навили да се опитва още един път за поста, който преди да стане общински консултант в Септември заемаше 4 години.

Както " Пазарджишка Марица " към този момент заяви, на 31 януари Върховният административенсъд реши да в профил от служба кмета на Семчиново Пламен Темелков. Такова решение бе взел преди този момент и Административният съд в Пазарджик.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР