Стоил Терзиев който преби до смърт баща си в Неделево

...
Стоил Терзиев който преби до смърт баща си в Неделево
Коментари Харесай

Отцеубиецът от Неделево влезе в психиатрията - имал шизофренични симптоми

Стоил Терзиев който преби до гибел татко си в Неделево има остро разстройство на здравето с шизофренични признаци. Това стана ясно в правосъдната зала, където през днешния ден трябваше да се организира разпоредително съвещание по делото.
Прочетете още
Здравословното положение на 41-годишния мъж обаче не му разреши да участва на процеса. Към момента Терзиев-младши се намира в психиатрията към пандиза в град Ловеч, където е подложен на лекуване.

Предвид тежкото съзнателно закононарушение в което е упрекнат, наличието на мъжа в залата е наложително и това принуди арбитър Петко Минев да насрочи нова дата за осъществяване на разпоредително съвещание. По искане на юрист Стефан Левашки, представляващ отбраната на Стоилов, след привършване на лекуването на Терзиев следва да му се назначи нова здравна психиатрична експертиза, с цел да се откри настоящото му здравословно и психологично положение.

Делото ще продължи на 25 април тази година.

Припомняме, че Стоян Терзиев съзнателно умъртви 64-годишния си татко Антон Терзиев на 17 март 2022. Последният умря в болница. В продължение на 5 минути синът е нанасял удари с ръце и крайници. Майката се е опитвала да го спре, само че той продължавал.

Установени са пострадвания по цялото тяло. Терзиев е съборил татко си, качил се е върху него и го е заклещил, след което е почнал да го удря. При огледа на къщата е открита обърната железна маса в двора, а на единия й крайник са открити кръв и коса от главата на бащата. 

Според обвинителния акт бащата и сина, живеели в къща в пловдивското село, като сред двамата възниквали разногласия след приложимост на алкохол. Скандалите от време на време прераствали във физическа разпра, само че без да се стига до пострадвания.

На 16 март 2022 година двамата още веднъж седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата лежащ да спи. Синът останал на масата, а бащата се събудил в ранните часове на 17 март 2022 г.  и споделил, че ще излезе на открито.  Стоян Терзийски го предизвестил да не върви на никое място. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото изиска. Тогава сина му се ядосал и го блъснал, при което убитият изгубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб. Поради тази причина обвинения  започнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата.

От очевидец на протичащото се бил подаден сигнал на тел. 112.  На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ, на 18 март 2022 година 64-годишният Антон Терзиев умрял от пострадванията си.

По време на разглеждането на мярката за неотклонение отбраната на обвинения неведнъж посочи като причина за гибелта на Антон лекарска неточност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР