Стивън Спилбърг (вляво) и Том Круз на традиционния обяд на

...
Стивън Спилбърг (вляво) и Том Круз на традиционния обяд на
Коментари Харесай

Спилбърг казал на Том Круз: Ти спаси за*ника на Холивуд

Стивън Спилбърг (вляво) и Том Круз на обичайния обяд на номинираните за " Оскар " Снимка: АП
Известният режисьор Стивън Спилбърг наподобява споделя на Том Круз в малко видео, че е избавил " задните елементи " на Холивуд с излизането на екран на кино лентата " Топ Гън: Маверик ", заяви уеб сайтът Дедлайн.

Клипчето, което бързо се популяризира в обществените мрежи, е снимано на обичайния обяд на номинираните за " Оскар ".
Режисьорът на " Семейство Фейбълман " се среща с холивудския артист на обяда, като не пропуща да го поздрави, че предходната година е достигнал " крайъгълен камък ", връщайки публиката в кината с дълго чаканото продължение на " Топ Гън ". 
" Ти избави за*ника на Холивуд. И може би избави разпространяването в кината. Сериозно. Маверик може би избави цялата киноиндустрия ", като че ли се чува да споделя Стивън Спилбърг във видеото, споделено за първи път от номинирата за " Оскар " режисьорка на документалния късометражен филм " The Elephant Whisperers " Картики Гонсалвес. 

Филмът " Топ Гън: Маверик ", режисиран от Джоузеф Косински, излезе на огромен екран през май 2022 година и осъществя над 1,48 милиарда $ в интернационалния бокс-офис. 
В настрана изявление Стивън Спилбърг споделя, че не съжалява, че е отхвърлил предлагането да режисира " Хари Потър и Философският камък " - филмът, който сложи началото на целия франчайз.
" Имаше няколко кино лентата, които избрах да не направя ", споделя Спилбърг на режисьора на индийския епос " RRR " С.С. Раджамули по време на диалог в Индия. " Предложиха ми " Хари Потър " и аз избрах да откажа първия филм, с цел да прекарам идната година и половина главно със фамилията си, с дребните си деца, които растяха ". 
" И по този начин, пожертвах страховит франчайз, което през днешния ден, обръщайки взор обратно, съм доста благополучен, че направих, с цел да бъда със фамилията си ", продължава Спилбърг.
В последна сметка режисурата на първия филм от поредицата за приключенията на Хари Потър е поверена на Крис Кълъмбъс. Филмът " Хари Потър и Философският камък " излиза на екран през 2001 година Кълъмбъс снима и продължението му " Хари Потър и Стаята на тайните ", което потегли по кината през 2002 г. 
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
 
10 Фев 2023356505 Фев 2023109528 Яну 2023331323 Яну 2023223119 Яну 202387519 Яну 20231151КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023120407 Фев 2023111310 Фев 2023355807 Фев 2023925
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР