Стивън Сегал може да се смята за интересна холивудска личност,

...
Стивън Сегал може да се смята за интересна холивудска личност,
Коментари Харесай

Стивън Сегал живее в паралелна вселена, в която може да победи всеки – първият приятел на Путин и най-голямото недоразумение на Холивуд

Стивън Сегал може да се счита за забавна холивудска персона, която има зад тила си няколко положителни филми – в случай че броим старите екшъни – и цяла биография от несъгласия. Най-успешният му филм „ Под блокада “ съумява да завоюва сумата от 150 милиона $ от феновете в целия свят. През 2003 година или близо 11 години по-късно, филмът „ Чужденецът “ съумява да блесне с рейтинг от 0% в „ Rotten Tomatoes “.

Трейлърът също няма безусловно никакъв смисъл и това в действителност попада в категорията от филми, които в действителност са изключително сложни за гледане. Един артист може да стане прочут с няколко качествени кино лентата, които след време да го трансфорат в класика. Филми като „ The Room “ се оказаха толкоз неприятни, че през днешния ден множеството почитатели ги гледат с концепцията да схванат дали не е отлежал във времето, с цел да се трансформира в нещо по-качествено.

Стивън Сегал не попада в тази категория и продължава да е основател на някои от най-безумните и малоумни филми, които Холивуд в миналото е раждал. Да, бихте споделили, че сме крайни и сходни изявления не са професионални, само че разгледайте последното му творчество и помислете отново. Стивън има още по-лоши вести, в случай че филмите не се харесват на аудиторията, той самият не може да бъде общопризнат въобще като добър човек.

Актьорът има зад тила си проблеми с Шон Конъри, Владимир Путин и още доста други. Описва се като човек, който е работил против мафията, ФБР и някои други огромни институции. Не си мислете, че завършваме с това, тук стартира върхът на айсберга.

Стивън Сегал има 1-2 качествени ленти, само че всичко друго в действителност е покруса, както като осъществяване, по този начин и като снимане. Най-голяма виновност има самият артист, с който никой не желае да работи. Той е нападателен и постоянно потегля да се бие с сътрудниците си на сцена. Като артист се появява в Saturday Night Live където би трябвало да води един епизод и режисьорите и сценаристите са подготвени да създадат всичко красиво и вълнуващо.

Вместо това Сегал ги назовава некадърници и множеството от ангажираните с неговия епизод претупват работата. Преди излъчването на шоуто е препоръчано да размени айкидо сцените и да кара по истинския сюжет, само че той е безапелационен. До през днешния ден е един от най-лошите водещи на предаването. Една от най-зловещите хрумвания на артиста? Иска да играе терапевт, който се пробва да спи с жертва на обезчестяване. Смеете ли се? И това не е всичко, Стивън взема решение, че не желае да убива повече герои на дребния екран.

Във филмът „ The Glimmer Man “ би трябвало да победи злодея в лицето на Стивън Тоболовски. След доста премеждия, хората му подсказват, че няма по какъв начин да трансформират кино лентата, затова в края на бойната сцена, когато всичко върви по проект, Сегал споделя отвън скрипт „ За малко да го убия! “. Това трансформира целия филм и най-после е нужна още една сцена за довеждане докрай. Крайният резултат е, че злодеят е съумял да оцелее пословична бойна сцена, в която даже терминаторът не би оживял.

Какво толкоз, никой не чака от Сегал да бъде Брус Уилис, нали? Това е по този начин, тъй като Брус Уилис не е разгласен от тибетско-будистко учебно заведение, че е прероден будистки занаятчия, който е претрупан с задачата да просветли всичко живо, до което може да се допре. Сегал твърди, че е живял през XVII век и е носил името Тертон Чунгдраг Дорие. Историята продължава с ранговете в Будизма, които го назовават лама – покрай самия Далай Лама. Обещанието на артиста е, че ще помогне на света и ще облекчи страданията му – сега съумява да се оправи доста добре.

Големият прероден будист и до през днешния ден има висящи каузи за полово принуждение и други по-леки прегрешения. Това не му пречи да се радва на статуса си. Някои кореспонденти показват, че преди да се придвижи душата на будиста от XVII век, Сегал е направил големи дарения, с които да заплати пътя нагоре към славата си.

И това не е всичко, няма по какъв начин да бъде всичко, Сегал е на път да се трансформира в идващия Чък Норис, само че с още по-големи триумфи. За задачата би трябвало да върнем лентата на февруари 2011 година Феновете на UFC се събират, с цел да гледат първенеца в междинна категория Андерсън Силва и Витор Белфорт. Силва се счита за най-хубавия във времето си и още в първия рунд нокаутира Белфорт с прав ритник в лицето. Това остава именита сцена от мача, само че има един дзен занаятчия, който е преподал това умеене – Сегал! Неговата версия е, че е обучавал Силва на този удар и твърди, че той самият го е изобретил.

Мнозина считат, че Сегал лъже, въпреки и да е видян да изпраща боеца до кръга. По-късно различен войник употребява ритник като този от Karate Kid и Сегал бърза да разгласи, че това е негово придвижване. Силва първоначално си мисли, че това просто е някаква смешка, само че най-после е заставен да съобщи, че е упражнявал този удар доста по-рано и не го е представял пред Сегал. Двамата не са упражнявали и не са говорили за тактики. Джон Джоунс го гони от съблекалнята, тъй като не желае да слуша нелепостите му, Ранди Коучър е подготвен да го напердаши за нахалството. Сегал желае мач и след това слага условия, че тази среща би трябвало да се случи доста надалеч от зрителските погледи на локация и време, определени от самия него. Биячът на Холивуд не желае да излезе в пряк дуел, както се чака.

И не са единствено бойците, които не желаят да го виждат. През 80-те години Сегал образова Шон Конъри за серия от филмите за Джеймс Бонд. Конъри има черен колан по карате и знае по какъв начин да се движи на сцената, само че Сегал преподава умения от айкидото и по-точно хвърлянията. Стивън е решен да покаже, че е по-добър и съумява да счупи китката на Конъри, който обаче не схваща за всичко това, до момента в който не става на 90 години и не се изследва. Лекарите са безапелационни, че тъкмо тази част от тялото е заздравявала доста постепенно.

Сегал има и други наслади от живота, да вземем за пример той е един от най-хубавите майстори на бойно изкуство при започване на кариерата си в Холивуд. Самият той твърди, че е преподавал в Япония, само че множеството професионални бойци настояват, че айкидото просто не работи, изключително в случай че се употребява против квалифициран конкурент. Това не се харесва на артиста той стартира да твърди, че може да набие всеки.

Пуска мнения за Брус Лий, Чък Норис и най-после стига до Боб Уол – артист с черен колан по карате и доста опити в шампионати. Боб освен се ядосал, само че и желал да накаже самохвалкото за неговото държание пред камера. За да е още по-интересно, той кани първенци по кикбокс, карате и други бойни изкуства. Всички те хвърлят ръкавица на Сегал и декларират в медиите, че са подготвени когато и да е да се изправят против него. Сегал най-после се среща с Уол и се извинява за всичко казано. В различен случай декларира, че може да смаже Жан-Клод Ван Дам на празненство. Актьорът е подготвен да влезе в пердах, само че преди да се стигне до стълкновение, Стивън е съумял да избяга и никой не може да го откри.

Логичната и предстояща стъпка е обвързана с раждането на някаква поука, само че не и за великолепие от този ран. Тук идва Джейн ЛеБел, който е изучавал всичко от таекуондо до бокс. Любими бойни изкуства са хвърляния, джудо и джиуджитсу. Като първенец по джудо, този войник даже е посочил на Брус Лий по какъв начин да прави хвърляния, а също по този начин образова и Ронда Роузи. ЛеБел не е човек, с който желаете да влизате в спор или да проверявате своите умения. Сегал не знае по кое време да си затваря устата и го провокира на дуел.

Необходими са единствено няколко секунди за опитния войник да обезврежда Сегал и да стартира да го души. В такава жестока обстановка, Сегал употребява тайното си оръжие – ритник в слабините. ЛеБел не се отхвърля, резервира хладнокръвие и продължава да го души до оня миг, в който артистът губи схващане. И до през днешния ден спечелилият твърди, че Сегал се е нахранил доста добре преди срещата, тъй като се е напикал. Очевидно е, че с бойни умения няма да стане. Така се ражда концепцията за артиста, че в миналото се е бил с мафията и е съумял да понижи престъпността в Съединени американски щати. Не се майтапим, това е негово изказване.

По думите на Сегал, Антъни Сони Чичоне е предложил на Сегал да продължи да снима филми с Хулиус Насо, с който имат омраза. Чичоне желал по 150 хиляди за всеки филм, който бъде сниман. Сегал е сюрпризиран и най-после заплаща близо 700 хиляди $. Случаят се потулва, само че през 2003 година стартира следствието на Питър Готи и 16 други мафиоти. Обвиненията се допълват с рекета на Сегал пред държавното управление, в това число с Чичоне и Насо. На въпроса какво в действителност се е случило, двамата обвинени се посмяли и декларирали, че са спонсорирали няколко кино лентата на артиста, а той не ги приключил и натрупал дълг от 500 хиляди $. Насо е наказан на 1 година затвор, само че по-късно съди Сегал за 60 милиона $, твърди се, че има съглашение, което по-късно е направено сред двамата.

Какво се случва с кариерата на артиста? Той упреква ФБР за своя неуспех. Какво може да се обърка? През 2002 година кореспондентка от Los Angelis Times – Анита Буш ще открие надпис с огромно „ СПРИ “ на предното стъкло на колата си, мъртва риба роза и дупка от патрон. Причината е, че към момента проверява Сегал и неговата история с мафията. Буш незабавно оповестява на ФБР за случилото се. Оказва се, че проверяващите знаели, че Сегал наема частни детективи и други дребни отрепки, които да сплашват публицистите, които се занимават с него. Разследването не може да даде някакви доказателства. Разследват наетите от него хора и по-късно са безапелационни, че има връзка сред артистът и детективът, просто не могат да я потвърдят. След тежките му изявления против бюрото за следствия, артистът в действителност стартира да залязва.

През 2009 година артистът стартира да прави особено телевизионно предаване, в което той ще бъде служител на реда. И откакто Сегал е работил като подобен цели 20 години, няма нищо изненадващо да се твърди, че може да поеме тази роля и да натрупа дивиденти. През 2011 година отива в Аризона, признат е задушевно от шериф Джо Апрайо и се съгласяват да снимат едно шоу в окръга. През 2011 година шерифът се изправя със заповед за арест за господин Хесус Ривера.

Ривера провел незаконни боеве с петли. Полицаите се озовават на адреса с 40 души от SWAT, бомбен отряд, К-9 екип, бронирани машини и Сегал, който се вози върху танк. По време на фотосите на ареста, Сегал минава с танка през предната ограда. Заподозреният е задържан и се оказва, че гледа повече от 100 петела. Логиката на служителите на реда е да убият всички, само че най-лошото е, че Хесус остава без 11-месечното си кученце. Мъжът дава обещание да съди общината, полицията и Сегал. Епизодът в никакъв случай не се излъчва в ефир – това е най-хубавата вест.

Друга светлина върху тази персона ще насочи вниманието към Владимир Путин – деспот, терорист, извършител на човешки права и още доста други. Общата концепция в този случай е, че това е обликът, който съвсем целия свят вижда. Сегал не е част от този свят, той е човек, който го счита за другар и брат, както и за най-великия властник в света. Двамата се срещат през 2003 година и бромансът пламва на Московския кино фестивал.

Путин твърди, че е обожател на бойните изкуства и има 8-ми дан черен колан по джудо. Двамата стартират да качват фотоси по какъв начин вечерят, по какъв начин посещават бойни клубове, промотират остарели руски подготвителни стратегии и доста други. Сегал посещава даже тимът по джудо за Олимпийските игри през 2012 година През 2015 година Путин ще изиска да направи Сегал почетен консул на Русия, единодушие се желае от Обама, който вижда това като една добра стъпка.

След това обстановката ескалира и Сегал прави демонстрации пред възпитаници, посещава фабрики за АК-47 и участва на 70-я боен церемониал на Русия. Паспортът му е връчен през 2016 година Путин чака, че това ще е мостът, който ще разреши да се възстановяват връзките сред Русия и Съединени американски щати. За страдание не се случи тъкмо по този начин. През май 2017 година на Сегал е неразрешено да влиза в Украйна в границите на 5 години. Най-вероятно възбраната ще продължи.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР