Стивън Сегал беше глобен с 314 хиляди долара за реклами

...
Стивън Сегал беше глобен с 314 хиляди долара за реклами
Коментари Харесай

Стивън Сегал понесе сериозни загуби заради криптовалута

Стивън Сегал беше санкциониран с 314 хиляди $ за реклами на криптовалута, заяви „ Файненшъл Таймс ”.
Американската комисия за скъпи бумаги и тържища (SEC) санкции холивудския артист Стивън Сигал с 314 хиляди $ за това, че е скрил приемането на възнаграждения, получени за реклама на криптовалути, съобщи БГНЕС.
Според вестника, компанията „ Bitcoiin2Gen ” е предложила на артист с американско и съветско поданство 250 хиляди $ в брой и 750 хиляди $ в криптовалута за поддръжка на криптовалутата. През 2018 година Сигал употребява своите Фейсбук и Twitter сметки, с цел да оповестява за идни събитие, проведени от компанията, а тя го разгласи за собствен „ световен дипломат “. В същото време звездата от поредицата " Над закона " не е показала, че неговите действия за промоция на криптовалутата са платени.
" Знаменитостите нямат право да употребяват своето въздействие в обществените мрежи за реклама на скъпи бумаги, без да разкриват, че са получили заплащане за това ", съобщи представителят на SEC Кристина Литман, представена от „ Фаненшъл Таймс ”. Отбелязва се, че по време на слагането на промоционални постове публика на Сегал във Фейсбук е била над 6,7 милиона почитатели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР