Стивън Колбърт се противопостави на CBS“ пожелания в подкрепа на

...
Стивън Колбърт се противопостави на CBS“ пожелания в подкрепа на
Коментари Харесай

Стивън Колбърт го придържа към CBS в „The Late Show“ и демонстрира кавъра на „Rolling Stone“ на Кристен Стюарт, въпреки че беше помолен да не го прави: „Изглеждаш по-добре в джокстер от мен някога“

Стивън Колбърт се опълчи на CBS “ пожелания в поддръжка на госта си Кристен Стюарт в епизода на The Late Show в понеделник вечер (11 март).

Колбърт приветства звездата от „ Здрач “ да разпространява новия й филм Love Lies Bleeding, само че отдели малко време, с цел да уточни, че „ има доста звук “ към фотосите й за мартенска корица на Rolling Stone, съгласно Variety.

Преди да покаже корицата, Колбърт обясни на Стюарт и публиката в студиото, че „ счита, че това е напълно прелестна корица “, само че че „ са били помолени от CBS да не я демонстрират “.

„ Те смятаха, че няма да е добра концепция да демонстрираме това и не разбирам за какво “, продължи той. „ Защото там е корицата, тъкмо там. “

След като Колбърт разкри корицата — на която Стюарт е облечена в кожена жилетка и каишка с дясна ръка в каишката — публиката избухна в овации и Стюарт отговори с два вдигнати палеца.

Decider се свърза с представител на The Late Show за коментар, само че не получи отговор досега на издание. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР