Стивън Джерард може да запише своя мач №203 като мениджър,

...
Стивън Джерард може да запише своя мач №203 като мениджър,
Коментари Харесай

Под Лупа: Цифрите на Стивън Джерард, когато се срещне с Евертън

Стивън Джерард може да запише своя мач №203 като управител, само че връзката му с Мърсисайд постоянно ще бъде насочна точка, когато стане въпрос за и Евертън
След като към този момент направи своето завръщане на „ Анфийлд “, този път като управител на Астън Вила, именитият полузащитник се приготвя за идния мач през уикенда в неделя против „ карамелите “.
Джерард води бирмингамския клуб от малко повече от два месеца, само че в този момент за пръв път ще се изправи против градския противник на родния му клуб.
След като Евертън е постоянен член на британския футболен хайлайф, то идващият мач на Джерард против „ карамелите “ в никакъв случай не е бил прекомерно надалеч. Той е взел участие в 33 градски дербита против „ сините “.
Неочакван факт е, че това дерби съставлява за някогашния халф мачът, в който той е записал най-вече победи над един конкурент в лигата. Той постави завършек на дните си в Ливърпул, откакто способства за серия от осем следващи мача без загуба от Евертън.
Що се отнася за „ Гуудисън Парк “, Джерард има три загуби там, а четвъртата пристигна за ФА Къп след добавено време през 2009-а година. От лична позиция Джерард е осъществил девет гола против този противник в Премиър лийг, в това число хеттрик при триумфа с 3:0 на „ Анфийлд “ през 2011-12. През първите си 10 мача обаче Джерард не съумява да поразява вратата на градския противник на „ алените “, като головете му на процедура идват в последвалите 23 мача.
Джерард е получил четири жълти картона като футболист против „ карамелите “, а също по този начин пропуща две срещи в интервала от 1999-а и 2006-а година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР