Стивън Беър едва наскоро беше освободен от затвора, но бързо

...
Стивън Беър едва наскоро беше освободен от затвора, но бързо
Коментари Харесай

Подлият Стивън Беър дразни „предстоят големи неща“, тъй като кариерата в TikTok стартира след освобождаването от затвора

Стивън Беър едвам неотдавна беше освободен от пандиза, само че бързо скочи в TikTok, с цел да приказва с почитателите си.

33-годишната опозорена риалити звезда беше освободен предварително от пандиза, откакто излежа половината от присъдата си. Звездата от „ Бившият на плажа “ получи 21-месечна присъда през март, откакто беше приета за отговорна за шерване на Джорджия Харисън без нейно позволение. На 17 януари той излезе на независимост, откакто излежа 11 месеца.

По време на присъдата Беър също получи ограничаваща заповед и му беше казано да не контактува с Харисън в продължение на пет години. Освен това Беър би трябвало да осведоми полицията за местонахождението си цяло десетилетие. Почти седмица откакто напусна HMP Brixton, медийната персона скочи в TikTok онлайн, с цел да разиска бъдещето си.

Беър беше забелязан да лежи на единично легло с черна железна рамка, избутана до ъгъла на стаята. Стените бяха покрити с плесен, до момента в който той решително разговаряше с почитатели от Уолтъмстоу. Носеше бял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР