Стив Возняк е хоспитализиран в Мексико Сити след изнасяне на

...
Стив Возняк е хоспитализиран в Мексико Сити след изнасяне на
Коментари Харесай

Съоснователят на Apple Стив Возняк е хоспитализиран в Мексико Сити след изнасяне на реч на Световния бизнес форум: доклад

Стив Возняк е приет в болница в Мексико Сити след изнасяне на тирада на Световния бизнес конгрес.

73-годишният може да е получил инсулт, заяви локалният вестник Reforma.

Състоянието на Возняк сега е устойчиво, написа вестникът.

Съоснователят на Apple Стив Возняк е бил приет в болница в Мексико Сити, откакто се разболя по време на Световния бизнес конгрес, съгласно разнообразни отчети, в това число локален вестник и уебсайт за вести за звезди в сряда.

73-годишният мъж беше признат в болница ABC в града след страдалчество от възможен инсулт, заяви Реформа. Речта на Возняк беше планувана сред 16:20 ч. и 17:20ч. в сряда, втория ден от форума.

Insider се свърза с представители на Световния бизнес конгрес и уеб страницата на Возняк, woz.org, за коментар, само че не получи отговор незабавно.

< p> След като произнесе речта, той сподели на жена си, че се „ усеща необичайно “ и стартира да демонстрира тревожни признаци, сподели източник, осведомен със обстановката, сподели пред TMZ. Съпругата му сподели, че би трябвало да отиде в болничното заведение, само че се оповестява, че Возняк е отказал, казвайки, че ще се оправи.

По гледище на жена си той се съгласи да отиде в болничното заведение, сподели източникът. Той наподобява страда от признаци, сходни на световъртеж, заяви TMZ.

Reforma сподели, че Возняк е постоянен, само че към момента е в болничното заведение.

Няколко души от екипа на Возняк летят от Съединени американски щати до Мексико Сити с частен аероплан, с цел да ревизира положението му и да го върне назад в Съединени американски щати, в случай че се нуждае от в допълнение лекуване, съгласно TMZ.

Возняк и оказа помощ за построяването на първите компютри на компанията.

< p> Той напуща Apple през 1985 година и продава множеството от акциите на компанията си. Той към момента е деен бизнесмен и човеколюбец.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР