Стив Шанкс напусна внезапно този свят, часове след като бе

...
Стив Шанкс напусна внезапно този свят, часове след като бе
Коментари Харесай

Известен бегач почина след маратона в Лондон

Стив Шанкс напусна ненадейно този свят, часове откакто бе част от Лондонския маратон

Тазгодишното издание на Лондонския маратон остави драматичен привкус. Причината е обвързвана със Стив Шанкс, за който неделното съревнование се оказа съдбовно, предава bTV.

Британецът пробяга трасето от 26.2 благи за впечатляващите 2 часа и 53 минути, само че не съумя да се зарадва изцяло на този триумф, защото напусна ненадейно този свят. Според информацията 45-годишният маратонец е умрял на път за у дома. Това оповестиха уредниците на надпреварата.

„ Всички от Лондонския маратон бяха надълбоко натъжени от новината за неочакваната гибел на Стив Шанкс, до момента в който се е прибирал към у дома в неделя (23 април). Стив, който бе на 45 години и живееше в Нотигам, беше доста умел бегач, участващ на много маратони. Той приключи надпреварата с време от 2 часа и 53 минути. Причината за неговата гибел ще стане ясна на по-късен стадий. “

„ Той беше повече от елементарен бегач. Той беше музикант плетач и прочут експерт по викторини, който притежаваше обширни знания за поп музиката. Любящ брачен партньор и сродна душа на жена си Джес, както и доста обичан другар. Ще ни липсва доста, постоянно ще бъде в сърцата и спомните ни “, гласи известието на уредниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР