Стиснат жител на английски град Уорингтън в графство Чешър е

...
Стиснат жител на английски град Уорингтън в графство Чешър е
Коментари Харесай

Съдят британец за стиснатост

Стиснат гражданин на британски град Уорингтън в графство Чешър е съден за домашно принуждение, задето карал любовницата, с която делял един покрив, да брои нацепените дърва за огрев, следял дали се пестят таблетки за съдомиялната машина и й забранявал да купува дарове за внуците си. За крайностите на този побъркал се образец написа вестник Daily Mail.

55-годишният Майкъл Марш наследил доста положение от починалата си майка, само че бил толкоз захласнат от пестенето на пари, че отказал да показа парите с 54-годишната му обичана Айлийн Тил. Марш принуди Тил да става измежду нощ, с цел да ревизира дали липсват цепеници от бараката за дърва, защото подозирал, че съседът ги крадял.

По време на 15-годишната връзка с Тил мъжът купил къщата с налични пари и взел заем от 50 000 за ремонт. Тил му помогнала да изплати заема. По време на онлайн среща, проведена от Тил, Марш изпил 15 чаши кафе, само че не й предложил нито една. Той й се развикал, когато тя се захванала с доброволческа работа за бездомните по Коледа. Жената трябвало да се преструва пред сътрудници и другари, че всичко е наред, въпреки държанието на колегата й мощно да я безпокоило. Тя, да вземем за пример, трябвало да излъже на среща с щерка си, че е вечеряла, с цел да не й се скара скъперникът, че пилеела пари. Когато тя изразила недоволството си пред Марш, той я предиздвикал да спи на открито под дъжда. В последна сметка той я изгонил от къщата, която коствала 300 000 паунда.

Марш беше изправен пред съда, където беше упрекнат в несъответстващо държание и нахлуване против човек. Присъдата ще бъде оповестена по-късно. Съдът сподели, че мъжът е получил огромно завещание от починалата си майка през 2019 година, само че толкоз се бил побъркал на тематика пари, та твърдял, че даже бездомните би трябвало да имат спестявания.

Мъжът отхвърли обвиняванията за неуместно държание и нахлуване и съобщи, че Тил си е измислила историята, откакто й е изпратил уведомление за изпъждане.

По-рано беше обявено за момиче, което се оплакало, че алчният брачен партньор на майка й принуждавал брачната половинка си да поръчва бургери без сирене и месо, с цел да пести пари. Момичето намериро поддръжка онлайн. Мъжът се стискал да харчи пари за дарове на родственици и другари, а в случай че въпреки всичко харчлъкът се налагал, можел да се оплаче пред получателя какъв брой висока била цената на подаръка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР