Стинг ще се срещне с българската си публика за четвърти

...
Стинг ще се срещне с българската си публика за четвърти
Коментари Харесай

Стинг излиза на сцената на "Арена Армеец" тази вечер

Стинг ще се срещне с българската си аудитория за четвърти път довечера. Световноизвестният британец минава през столичната зала " Арена Армеец " с турнето си 57th & 9th, по името на последния си албум, публикуван след над десетилетие безмълвие.

Билети за шоуто към момента могат да бъдат закупени в системите на Evenitm и Ticketpro. Концертът Гордън Матю Съмнър, както е същинското име на музиканта, ще стартира към 21 ч. Преди това на сцената ще излезе синът му Джо, който има своя музикална кариера като акустичен китарист и басист на рокгрупата Fiction Plane.

Входовете на залата ще бъдат отворени от 18:30 ч. Булевард " Асен Йорданов " няма да бъде затворен, осведомят уредниците от " София Мюзик Ентърпрайзис ".

Заедно с песните от новия си албум Стинг ще извърши и някои от най-големите си шлагери. Композитор, артист, текстописец, артист и деятел, той е продал над 100 милиона албума с групата си The Police и като солов реализатор. Стинг има десетки награди от ранга на " Грами ", " Бритс ", както четири номинации за " Оскар " за кино ария.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР