Стилни, здрави и безопасни кънки, с предно и задно осветяване

...
Стилни, здрави и безопасни кънки, с предно и задно осветяване
Коментари Харесай

Ninebot Segway W1 – хитът при електрическите ролери

Стилни, здрави и безвредни кънки, с предно и задно осветление за возене и нощем, подобаващи за потребление както от деца, по този начин и от възрастни

Ролерите Ninebot Segway W1 наподобяват изключително привлекателно с интегрираните светлини

Забавление със жанр – през деня и нощем – предлага хитовият артикул Ninebot Segway W1. Електрическите кънки, наричани още ролери, са направени от здрава алуминиева сплав и устоят оптимално тегло от 100 кг, тъй че с тях могат да се забавляват както деца ( над 6 години) , по този начин и техните родители.

С елегантни предни и задни светлини, кънките Ninebot Segway W1 , предлагани от онлайн магазина Cafago на цена от Евро 299,99 до края на октомври, наподобяват изключително привлекателно, като в същото време усъвършенстват видимостта и сигурността при возене нощем.

Ninebot Segway W1 са подобаващи както за деца над 6 години, по този начин и за техните родители

Ролерите с водещия бранд употребяват постоянна технология за независимо балансиране и са извънредно лесни за учене както от децата, по този начин и от възрастните. Овен това кънките са компактни и леки, с еластични каишки в долната част за комфортно носене на чифт ролери (с общо тегло 7 кг) единствено с една ръка.

Ninebot Segway W1 развиват оптималната скорост от 12 км/ч – задоволително, с цел да се насладите на заниманието, до момента в който карате безпрепятствено по пътя. Литиевата батерия с висока степен на сигурност и умна система за ръководство може да поддържа возенето в продължение на 45 минути с едно зареждане.

Чифт електрически кънки могат да се носят комфортно и единствено с една ръка

Предни и задни светлини с 3 режима се напасва съгласно самостоятелния жанр и усъвършенства видимостта през нощта. Каучуковите брони с дебелина 10 мм обезпечават оптималната отбрана против удар, наред със хубавичко и издръжлива алуминиева сплав, от която са направени ролерите.

Електрическите кънки Ninebot Segway W1 се оферират сега на привлекателна цена от Евро 299,99 (валидна до края на октомври) в онлайн магазина Cafago, с безвъзмездна доставка и платени митнически такси за купувачите в България, акцентират от търговеца. Ролерите са подобаващи за деца (над 6 години) и възрастни с оптимално тегло до 100 кг.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР