Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов,

...
Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Стенли отговори на Костадинов: Краят на това безвремие и анархия е много близо. Затова ви е страх!

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов, излезе с обява в обществените мрежи, с която отговори на вицепрезидента на Българския футболен съюз Емил Костадинов. Рекордьорът по мачове и дълготраен капитан на националния тим по футбол е безапелационен, че скорошни избори за нов президент на родната централа са неизбежни.

Стенли съобщи, че предизборната акция на Димитър Бербатов и екипа му занапред ще се разраства, с цел да предотвратят следващ неуспех на българския футбол.
 Костадинов за Бербатов: Не може да си претендент за президент, когато няма планувани избори Костадинов за Бербатов: Не може да си претендент за президент, когато няма планувани избори
Ето какво написа той във " Facebook ":

" Отново ставаме очевидци на паническия боязън в някои хора от БФС. Откъде този боязън, хора? Нормална процедура в целия свят (но не и у нас) - когато се провалиш, си носиш следствията. 

Г-н Костадинов, в качеството си на вицепрезидент с изминал от близо година мандат, най-добре би трябвало да знаете, че скорошни избори в БФС са неизбежни. Освен това към момента няма дефинитивно решение на съда по проблема със събраната подписка от повече от 1/3 от клубовете, имащи право на глас, която свика избирателен конгрес на БФС. Така че предизборната ни акцията освен, че не е завършила, а занапред ще се разраства! 

⁃ Създадохме и продължаваме да надграждаме разнороден екип с разнообразни умения и опит, с цел да бъде от изгода за българския футбол. Не ни липсва опит, до момента в който вашият е ненужен и безуспешен. 

- Сегашният президент и екипът му имахте 17 сладки и мирни години, с цел да реализирате “идеите ” си (удобно пропусната подробност)! 

Изградихте спортна федерация, която няма никакъв проект и минава от една рецесия в друга. Резултатът от това е повтарящ се неуспех след неуспех и бъдеще, което единствено дава обещание продължаващ крах за нашия футбол. Българската футболна общност заплаща висока цена за тези ваши неточности и непросветеност! 

Краят на това безвремие и безредица е доста близо. Затова ви е боязън! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР