Стилиян Петров и Мартин Петров няма да се занимават повече

...
Стилиян Петров и Мартин Петров няма да се занимават повече
Коментари Харесай

Стилиян Петров и Мартин Петров се отказаха от българския футбол: Ние бяхме дотук

Стилиян Петров и Мартин Петров няма да се занимават повече с български футбол. Това оповестиха двамата някогашни национали, членове на екипа на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

До решението им се стига, откакто на днешния ексклузивен избирателен Конгрес Бербатов загуби на първи тур от Георги Иванов-Гонзо със 181-235 гласа борбата за президентския пост на БФС.

„ Господин Иванов си разгласи Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще забележим дали е верният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с избрани хора. Видя се, че сме същински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси “, отсече Стенли.

„ Тепърва ще си създадем разбора. Това, което можем да се гордеем е, че всеки един миг тези три години застанахме с лицата си. Нашите имена остават чисти. Ще се окаже може би победа. Борихме се с проблемите на БФС. Надяваме се, че новият президент ще се вслуша и ще работи “, продължи той и на въпрос на БГНЕС по отношение на това дали въпреки всичко няма опция да промени решението си, той отвърна:

„ Мен футболът не ми би трябвало. Имам разнообразни насоки и бизнеси. Аз несъмнено няма да съм във футбола. Отдал съм се на разнообразни неща “, приключи Стилиян Петров.

Мартин също беше безапелационен. „ Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, с цел да разясня български футбол. Опитахме се за три години да създадем нещо. Дадохме всичко от себе си. Хубаво е, че се разсеяха всевъзможни подозрения. Аз се прибирам в Мадрид, ще си изчистя басейна и ще си умря “, показа някогашният футболист на Атлетико Мадрид и Манчестър Сити. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР