Стилетите са очевиден тип обувки, които трябва да се избягват

...
Стилетите са очевиден тип обувки, които трябва да се избягват
Коментари Харесай

Автомобилни експерти предупреждават за грешка в дъждовен ден, която може да наложи на шофьорите глоба от 5000 британски лири

Стилетите са явен вид обувки, които би трябвало да се заобикалят по време на шофиране, само че има и друга постоянно срещана неточност при обувките, която може да докара до санкция от £5000, а водачите са предизвестени заради дъжда.

С прогнозата за мощен дъжд в Обединеното кралство тази седмица и предизвестия за наводнения в региони в Англия, Шотландия и Уелс, търговецът на дребно на обувки ShoeZone предизвести водачите за проблеми с обувките, които освен могат да причинят проблеми с сигурността, само че имат правни последствия.

Съгласно раздел 97 от Кодекса за придвижване по пътищата, водачите би трябвало да се уверят, че обувките им не пречат на способността им да ръководят контролите на транспортното средство безвредно и дейно. Следователно съществуването на мокри обувки може да докара до рискови такси за шофиране, защото те усилват вероятността кракът на лидера да се изплъзне от педалите.

Мокрите обувки могат да бъдат рискови, изключително по време на дъждовния сезон, когато хората вероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР