Стилен и лек, този аудио плейър с тъчскрийн ще ви

...
Стилен и лек, този аудио плейър с тъчскрийн ще ви
Коментари Харесай

Xiaomi Shanling M0 Music Player – музика без компромис

Стилен и лек, този аудио плейър с тъчскрийн ще ви даде мечтаното музикално преживяване, в комбиниране с качествени слушалки

Xiaomi Shanling M0 Music Player е мъничко, леко и стилно устройство с характерности, които дават обещание поглъщащо музикално преживяване

Въпреки че в днешно време всеки смарт телефон предлага опция за музикално преживяване, независимите плейъри имат своето особено място в всекидневието на меломаните. Особено когато приказваме за качествени устройства, каквито безспорно предлага Xiaomi.

Портативният музикален плейър Xia o mi Shanling M0 Music Player е мъничко, леко и стилно устройство с характерности, които дават обещание поглъщащо музикално преживяване. Той има тъчскрийн с диагонал 1,54 инча и резолюция 240х240 пиксела с ярки цветове и акуратен надзор. С извити краища и корпус от алуминий, плейърът пасва идеално на дланта.

С извити краища и лек корпус от алуминии, плейърът пасва идеално на дланта

Но още по-голямото достолепие на тази хай-тек джаджа е вграденият аудио хардуер – чипът ESS ES9218P възпроизвежда 32-битов/384 kHz високачествен тон. Плейърът поддържа голям брой аудио формати, включително SF, DFF, ISO, DXD, APE, FLAC и други, и приема microSD карти с потенциал до 512GB, т.е. ще имате на процедура безкрайно пространство за предпазване на музика.

Xia o mi Shanling M0 Music Player поддържа двупосочни Bluetooth 4.1 връзки и разполага също с USB порт и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки. Батерията с потенциал 640 мАч обезпечава дълго време за слушане на музика. Плейърът е извънредно лек и компактен– има размери 4,50х4,00х1,35 см и тежи едвам 33 грама. Предлага се в няколко цвята: черен, червен и сив, в комплект с USB кабел.

Сензорният екран с резолюция 240х240 пиксела има ярки цветове и акуратен надзор

Xia o mi Shanling M0 Music Player е наличен за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €87,99 с безвъзмездна доставка за клиенти в България.

На сходен плейър ще прилягат и слушалки от висок клас, които ще подсигуряват първокласното музикално преживяване. Можете да се доверите на модела urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition – стилни, леки и комфортни слушалки-тапи, за кристално чист тон, изолиран от външните шумове. Освен това са магнитни, тъй че прилепват една към друга, когато не ги употребявате, за по-удобно носене.

urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition са стилни и комфортни слушалки за бистър тон

Тези слушалки имат общоприет 3,5-мм жак, противодействие 32Ω, кабел с дължина 1,2 метра и честотен диапазон 20 – 20 000Hz. В кабела са вградени контроли за звука, планувана са също микрофон и функционалност за телефонни диалози. В комплекта влизат тапи с разнообразни размери и силиконово калъфче. Предлагат се в изтънчен червен цвят.

Слушалките urBeats Wired In-Ear Headphone 10th Anniversary Edition са налични за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €39,19 с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР