Стилът на Григор Димитров е неповторим и ако досега специалистите

...
Стилът на Григор Димитров е неповторим и ако досега специалистите
Коментари Харесай

Мануела Малеева: Стилът на Григор Димитров е неповторим

Стилът на Григор Димитров е несравним и в случай че до момента експертите го сравняваха с Роджър Федерер, нощес всички видяха същинското му лице. Това разяснява Мануела Малеева – състезателката, постигнала триумфите на Гришо в женския тенис, пред Нова телевизия. Мануела влиза в топ 3 през 1985 година, а през днешния ден е една от тези, които гледат всеки мач на Григор.

„ Най-голямата разлика, която виждам при играта му, е методът, по който е подготвен да се бори за всяка точка. Това е нещо, което малко му липсваше досега”, на мнение е Малеева.

„ Най-важното за Григор сега е да остане здрав, без травми. Следващата година няма да е лесна. Той ще би трябвало да отбрани всички тези положителни резултати от тази година, тъй че ще има едно в допълнение напрежение. Автоматично си мислим, че щом е трети идната цел е първи, само че нещата не се случват толкоз лесно”, сподели още Магдалена Малеева.

Снощи Григор Димитров реализира историческа победа. Първата ни ракета завоюва най-голямата си купа до момента, като надви над белгиеца Давид Гофен в директния дуел за трофея на финалния шампионат на ATP. Българинът победи противника си след близо 3 часа игра със 7-5, 4-6, 6-3. Гришо завоюва всичките пет мача в Лондон и към този момент е трети в международната класация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР