Стихът на живот с петзвездни хотели и скъпи ресторанти не

...
Стихът на живот с петзвездни хотели и скъпи ресторанти не
Коментари Харесай

Победителят от лотарията, който спечели £108 млн. „изключително горд“, след като реновира мечтано имение от 500 акра

Стихът на живот с петзвездни хотели и скъпи заведения за хранене не беше на дневен ред – вместо това господин Тротър беше ангажиран да копае, рязане и реновиране.

„ На моменти изглеждаше, че съм отхапал повече, в сравнение с мога да сдъвквам! Винаги съм мечтал да имам лично езеро, само че притежаването на толкоз доста земя беше голямо предизвикателство и отговорност, “ сподели той.

Неговият сътрудник Ники Отауей, на 42 години, в началото се опита да го разубеди да купи мястото - и не мина без тествания като наводнена къща през първата зима.

„ Проектът беше прекомерно огромен, горите бяха в неприятно положение, имаше толкоз доста мъртви дървета на всички места и къщата беше съвсем годна за живеене, макар размера си “, сподели госпожа Отауей.

Има има минимум шест езера и езера, които се нуждаят от драгиране и тонове мъртви дървета би трябвало да бъдат преместени от горите.

Гарет Бул: Запознайте се с £40 милиона Победител в джакпот EuroMillions, който оцеля след блокирането, като построи личен дом

Изображение: 50-годишният споделя, че ще продължи да усъвършенства имението

Но упоритата работа си заслужаваше, сподели господин Тротър, с един от своите най-горди достижения - дендрариум, включващ съвсем всички типове дървета във Англия.

Той сподели, че земята в този момент е „ оазис “ за диви животни, в това число мандаринови патици, чапли, ветрушки, елени и горничари.

Въпреки че облагата на господин Тротър беше голяма, това е съвсем половината от най-голямата премия от лотарията в Обединеното кралство, присъдена през юли 2022 година, когато тайнствен победител завоюва £195 милиона.

И играчите в Америка сега имат късмет 1 към 292,2 милиона от голям джакпот Powerball от $1,55 милиарда.

Изображение: Г-н Тротър натрупа впечатляваща селекция от машини

Имението му към този момент може да има впечатляваща форма, само че господин Тротър сподели, че няма желание да го приема елементарно и ще продължи да се развива имението.

" Може да съм милионер, само че за мен няма седене в кресла с лула и чехли! " сподели той.

Г-н Тротър също поддържа млад спортен водач Люис Браун, който е в TCR Europe Touring Car Series.

Той сподели: „ Мога да го осигуря с вида поддръжка, за която можех единствено да бленувам, когато бях млад водач, само че аз съм огромен последовател на това да оказвам помощ на хората, които си оказват помощ сами.

„ И Люис не сподели нищо друго с изключение на твърдоглав труд и ангажираност, тъй че той заслужава малко поддръжка от мен. "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР