Стигнахме до извода, че по-нататъшният ни бизнес в Русия е

...
Стигнахме до извода, че по-нататъшният ни бизнес в Русия е
Коментари Харесай

Най-накрая McDonald`s и Shell продават бизнеса си в Русия

„ Стигнахме до извода, че по-нататъшният ни бизнес в Русия е неуместен и не подхожда на полезностите на McDonald`s. В сходство с решението ни за отдръпване от съветския пазар имаме намерение да продадем всичките си заведения за хранене в Русия на локален покупател. Ще предизвикваме развой за отнемане от правото тези заведения за хранене да употребяват нашата марка, име, лого, комерсиална марка и менютата на McDonald`s ”, се споделя в изказване на компанията.

Позовавайки се на „ вътрешен източник ” ТАСС заяви, че McDonald`s " ще възобнови работата си в Русия под нова марка към средата на юни ", като ще резервира чиновниците, веригата заведения за хранене, менюто (?) и съдействието с доставчиците си, над 90% от които са съветски.

В началото на март McDonald`s оповестиха, че затварят краткотрайно всичките си 850 ресторанта в Русия, само че ще продължат да заплащат заплатите на своите 62 000 чиновници в Русия, „ които вложиха сърцето и душата си в нашата марка ”, „ Нашите полезности не ни разрешават да пренебрегваме безсмислените...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР