Стигна се до напрежение между Мая Манолова от “Изправи се.

...
Стигна се до напрежение между Мая Манолова от “Изправи се.
Коментари Харесай

Опасаха с ограда МОЧА, въпреки протестите на палаткуващите frognews.bg

Стигна се до напрежение сред Мая Манолова от “Изправи се. БГ ” и кмета на регион “Средец ” Трайчо Трайков поради заповед на регионалния шеф, в която написа, че монументът е в предаварийно положение. Във видео онлайн Манолова се ядоса, че 18 години от ръководството на ГЕРБ в столицата са минали без локалната власт да се “сети ” че МОЧА е в предаварийно положение, само че обстановката се е трансформирала внезапно. Освен това Манолова изиска да бъде показана и въпросната заповед. 

 

“Това е авансово квалифицирано мероприятие. Вижда се от мащаба на дейностите, въпреки че се пробваха да излязат с номера, че всичко това се прави поради напрежението през нощта ”, съобщи Манолова.

 

“Това се прави от регионалния шеф на София въз основа на заповед на основния проектант. Конструктивно оборудването е рисково. Има нелегално инсталирани, разместени и разлепени плочи ”, твърди Трайчо Трайков. 

 

Протестиращите го нарекоха “фашист ” и го изпратиха с освирквания. 

 

На място в отбрана на МОЧА бяха и представители на “Възраждане ”. Забеляза се кандидат-кмета от редиците на Костадинов Деян Николов, а самият водач на “Възраждане ” прикани тази заран в обществените мрежи “будните жители ” да се притекат на помощ в отбрана на монумента. 

 

Оградата все пак беше сложена. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР