Стигаме до заключението, че в съвременната конвенционална медицина липсва ентусиазъм

...
Стигаме до заключението, че в съвременната конвенционална медицина липсва ентусиазъм
Коментари Харесай

Пандемията от Covid-19 и корупцията на истинската наука (част втора)


Стигаме до заключението, че в актуалната стандартна медицина липсва възторг за откриване на научни истини в продължение на доста десетилетия. Мантрата на пандемията „ следвайте науката “ се трансформира в безсмислена простащина. Това е празна аморална лексика за бюрократи и медийни експерти с купите " лекар по медицина " и " лекар по философия ", украсяващи имената им. Дебатите за това дали практикуването на медицината е изкуство или емпирично основана просвета бушуват от десетилетия. Преди повече от 20 години British Medical Journal разгласява публикацията „ Практиката на клиничната медицина като изкуство и като просвета “. Авторите хвърлят светлина върху главния принцип за ръководство на медицинските проучвания като определящ фактор за издание.
„... научното мислене би трябвало да бъде изолирано от всевъзможни психически, социологически, стопански, политически, морални и идеологически фактори, които са склонни да въздействат върху мисълта в живота и обществото. Без тези забрани обективното познаване на истината ще се изроди в предубеждения и идеология. "

За страдание, никой от самопомазаните капитани, които в този момент управляват нашите световни и държавни здравни организации и се изправят против пандемията от SARS-CoV-2 в никакъв случай не си е направил труда да разсъждава върху тази фундаментална научна аксиома. Съобщените странични резултати и смъртни случаи от имунизацията против Covid-19 в Системата за отчитане на нежелани събития на CDC се затъмняват. „ Експертите “, като Антъни Фочи и новият комисар на FDA (Агенция за надзор на храните и лекарствата) Джанет Ууддок (35-годишен службогонец в една от най-дискредитираните ни регулаторни агенции) заемат своя висок сан в здравната подчиненост, тъй като са съблазнени да жертват „ обективното познаване на истината “ в подмяна на авторитет, власт и благосъстояние.
Не е нужно да се впускаме прекомерно обратно в историята на западната медицина към ерата на пиявиците, кръвопускането и " изгонването " на неврологични разстройства, с цел да намерим образци за медицински консенсус и лекувания, показващи чистата нелепост на човечеството. Продължаваме да наследяваме тази полуда до 21-ви век и по време на пандемията тя избуява пред очите ни.
За страдание, прекалено много американци и жители на други народи са сляпо подготвени да стоварят вярата и доверието си върху медицински специалисти, върху най-новото лекарство или върху ваксина, за които федералните регулатори с мандат подсигуряват, че са били точно оценени за оценка на техните профили за сигурност и резултатност. Предполагаме, че медицинските интервенции се основават на доказателства. Вярваме, че те се основават на научно обосновани и надеждни наблюдения, събиране и разбор на данни. И въпреки всичко би трябвало единствено да погледнем актуалната история, с цел да намерим доста образци за изрично неправилно основана западна медицина.
През 40-те и 70-те години на предишния век милиони американци пушат. В някои семейства всеки възрастен е пушил. Дори лекарите, които се смятаха за мостри на здраве и познания, пушеха постоянно. Лекарите бяха включвани в препоръки, одобряващи разнообразни марки цигари. След като пушачът е достигнал 40, диабетът, наднорменото тегло или сърдечно-съдовото заболяване и емфизема са се смятали за естествен развой на старене. Медицинските ръководители ни уверяваха, че това не може да бъде обвързвано с тютюнопушенето. Вярваше им се, тъй като те, несъмнено, бяха „ специалистите “. Да се приказва срещу цигарите като провинен за тези предотвратими вреди беше табу. Резултатът: няколко генерации американци страдат и умират прибързано и излишно, тъй като " науката ", призната от здравните чиновници на нацията, е абсолютно погрешна.
Биоетикът от Калифорнийския държавен университет и създател на „ Илюзията за медицина, основана на доказателства “, проф. Лиймън Макхенри съпоставя епидемията от неприятни медицински проучвания с прането на мръсни пари. След като прегледал хиляди документи за клинични изпитвания, той наблюдавал пътя на средствата, посредством които фармацевтичните компании съзнателно проектират неправилни клинични изпитвания, благоприятстващи техните медикаменти и ваксини, генерират съмнителни данни и по-късно ги " изпират " посредством корумпирана методология, с цел да наподобява продуктът чист на изхода. В едно изявление професор Макхенри декларира, че това е като да хвърляш стрели по врата и след това да нарисуваш цел върху вратата, тъй че да наподобява, че си уцелил десятката. Производителите на медикаменти са усвоили тези трикове.
Онези генерации, израснали във времената на Great и Baby Boom, съвсем не познават какво е да се живее без стрес. Физическите извършения се възприемаха за ненужни след гимназията и колежа. Растителната или вегетарианската диета се разглеждаха като рискови. Различните итерации на американската хранителна пирамида, като се почне от управлението за храна за дребни деца през 1916 година и се стигне до наръчника за храните от 1979 година, страдат от сериозна липса на познания и недоумение по отношение на храненето. Е, въпреки всичко присъстваше подозрението за вредите от несъразмерната приложимост на сол и захр. Вредите от  модифицираните храни, консервантите и химическите багрила бяха изцяло пренебрегнати. Единствената хранителна добавка, която беше необятно предложена, беше желязото и в по-малка степен витамин С. Днес можем да погледнем обратно към тези национални хранителни стандарти като средновековни - въпреки всичко ужасяващата липса на научност и поддръжката на нездравословния американски метод на живот, беше част от схемата за индоктринация на хората. И частните корпорации печелеха и печелят извънредно доста, поддържайки тези илюзии. 
В 20-ти век водещите медицински списания и държавни организации разпространяват електрошоковата терапия, бариатричната хирургия, живачните амалгами и зъбния флуорид, синтетичните хормонални заместители, изкуствените подсладители като захарин и аспартам и етиловия живак във имунизацията. Днес обаче учените постоянно разгласяват проучвателен публикации, идентифициращи доста сериозните опасности за здравето на тези способи и артикули, които по-рано са били подкрепени от голям брой лъжливи корпоративни проучвания, спонсорирани от правосъдните регулатори. Но макар всичките им старания и надеждни научни данни, те не съумяха да овладеят националните здравни политики на CDC, NIAID и FDA, с цел да се понижат рисковете за здравето, на които американците са изложени всекидневно.
Изминаха 15 месеца, откогато Световната здравна организация разгласи пандемия на 11 март предходната година. Основните медии следват компактно мнението на държавното управление за връзки с обществеността. Въпреки лъжите за надеждността на PCR тестването като златен стандарт, макар недомлъвките за дълготрайните увреждания и смъртни случаи от имунизациите, които се таксуват като трагични аномалии. Може да чуем и прочетем какъв брой са нездравословни евтините лекувания на Covid-19 с хидроксихлорохин и ивермектин, само че десетките изследвания, препоръчващи тези медикаменти, са изрично пренебрегнати. Нито пък нашите здравни чиновници ни споделят истината за неподходящите резултати от продължителното носене на маски, обществената изолираност и карантините, профилите на сигурност на имунизациите, повишения брой на случаите и смъртността от Covid-19.
Докато мнозина подлагат на критика злоупотребата на Big Pharma с PR организациите, с цел да " избелят " нездравословния им имидж пред обществеността, през 2015 година The Hill заяви, че федералното държавно управление е похарчило над 4 милиарда $ за PR услуги, а над половината от тях са отишли за най-големите компании в света. Миналия септември Министерството на здравеопазването и обществената политика на Тръмп (HHS) отпусна на PR компанията Fors Marsh Group 250 милиона $, с цел да обърне битката с пандемията в негова изгода. През 2012 година HHS по времето на Обама даде 20 милиона $ на PR компанията Porter Novelli и 26 милиона $ на Ogilvy Public Relations за надзор на рекламните вреди върху несъгласията в неговия Закон за налични грижи. Със сигурност огромните PR компании имат голяма роля в картела на държавните здравни министерства, Световната здравна организация, промишлеността за медикаменти и ваксини и донори-милиардери, които в този момент управляват пандемията.
За благополучие подправената научна ловкост, върху която престижите във властта градят парадигмите за пандемията, се разрушава. За първи път в здравната история десетки хиляди лекари и медицински експерти приканват здравните чиновници към осъзнатост и им отварят очите за подлите дейности и измами на огромните фармацевтични компании. Лъсна истината, че теорията за естествения генезис на вируса е подправена. Лабораторните проучвания за „ придобиване на функционалност “ за основаване на патогенни коронавируси са прикрити с неистини. Откриваме, че здравните чиновници съзнателно преувеличават тежестта на SARS-CoV-2 и саботират жизнеспособни медицински други възможности, ограничаващи прогресията на инфекцията по метод, който е научно аргументиран, съчувствен и не заплашен от фармацевтичните ползи. 
„ Най-дълбокият грях против човешкия разум - предупреждаваше Хъксли - е да вярваш на неща без доказателства “. 

Източник

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР